reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki,mebelki, ciuszki, kosmetyki-czyli wszystko dla naszych maleństw!! :)

Pewnie że łatwiej!! ;) ja nie wyobrażam sobie żeby nagle w 8 msc kupić wszystko naraz bo za co? ???

reklama
Dziewczyny dostałam pościel do łóżeczka, którą zamówiłam z allegro!

http://www.allegro.pl/item98853260_4_cz_posciel_mamo_tato_z_moskitiera_dluuga_.html jestem zadowolona, jest ładna i 100% bawełna! Tylko na moskitierze z 3 maleńkie dziurki, które oczywiście mąż wypatrzył. Niestety nie ma stelarza do tej moskitiery. Zastanawiam się czy będzie tu pasował każdy stelarz?? a moze on się inaczej nazywa wiecie coś na ten temat?

mycha12 pisze:
Agutko co jak co al humor to ci dopisuje!!  ;)

A co mam sie smucic Mychus? ;) Mam i bede miala dla kogo zyc... Dla kogos tak cudownego,jak moja Dzidzia. :D Wiec nie ma co sie zamartwiac i rozpamietywac (chociaz czasami to jest silniejsze...),bo trzeba zyc dalej! :D

No,a na nasz kraj i zarobki w nim,chyba,zlego slowa nie powiesz <ekhm>? :p Hihihi. ;)

o jesoooooooooooooooooo............to aż tyle tego potrzeba?????.....może i pracuję w banku, ale kasy mam tyle coby starczyło może na te pieluchy albo wanienkę (do wyboru;)) ...czy ja wyprawkę to podwójnie mam sobie liczyć...........haaaaaaaa........zawsze wiedziałam, że to ....wydatki, aleeeeeeeeee...no właśnie i co teraz?:p

Aguś dlatego trzeba zacząć kupować wszystko już teraz!! ;) powoli ale systematycznie! ;)

reklama
Mycha, Agutek! Cieszę się, że nie jestem sama - ja już mam nawet stelaż do wanieniki załatwiony ;) nie wspominam o masie ciuszków łóżeczkach, przewijaku, wstępnie zamówionych pościelach i ugadanym wózku.... ;)

A ta wyprawka z linku to jest chyba przesadzona - po co kaftaniki jak ma się body??? Dużo wygodniejsze. Mam tan poza tym jeszcze parę wątpliwości. Co myślicie doświadczone mamy? Wasze rady chyba będą lepsze...

Do góry