Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
co wy macie z tym że xlandera prowadzi się się jedną ręką? producent się tak reklamował? już któryś raz czytam ale też słyszałam taką opinie.. ja mam bexa b4 i też prowadzę i skręcam jedną ręką i wg mnie rewelacja
dokładnie, mam taką samą opinie jak osoba powyżej
xlandery to żadna rewelacja, sama co porawda nie miałam ale miała osoba z mojego towarzystwa, teraz ma drugie dziecko i oczywiście nowy inny wózek, bo stwierdziła,ze za nic nie kupiłaby juz xlandera
ja mam dorjana, tez wózek 'terenowy' jak na taki wózek to bardzo lekki i tez prowadze go jedną ręką, siedzisko mozna zapiąć zarówna do siebie jak i w drugą strone
na zime nie polecam wózka espiro magic, kupiłam lekką spacerówke tylko na lato, jednak ten wózek jest dobry tylko na równe chodniki, nie chciał jeździć po trawie nawet a co dopiero po śniegu ;/