reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama

no rzeczywiście kuszące.... A jesteś pewna ,że można dokupić koła pompowane?
A ten fotelik do Mutsy to do jakiego wieku jest? (wiem,że nie ma go w komplecie)

no rzeczywiście kuszące.... A jesteś pewna ,że można dokupić koła pompowane?
A ten fotelik do Mutsy to do jakiego wieku jest? (wiem,że nie ma go w komplecie)

Te foteliki montowane na stelażu Mutsy są do 13kg. Ale możesz kupić Maxi Cosi lub inny pasujący model.
Co do kółek tak mówiła mi Pani w sklepie, ale na wszelki wypadek zapytaj jeszcze.
Moim zdaniem oferta bardzo kusząca i wózek super:-)

Pytam o fotelik bo koleżanka taki ma i powiedziała,że mi da jak mały wyrośnie a on jest z grudnia 2010. W sumie gondolę też chce mi dać więc tak naprawdę to potrzebuję jedynie spacerówkę, tylko na tej stronie nie mają samych spacerówek...

szuszu, optymistko!:D:D Wiem, że niby do 13kg, ale prawda jest taka, że dają radę gdzieś do 7-8 miesiąca. Moja miała z 7 kg jak musieliśmy wymienić na większy(0-18kg), bo była tak długa i nie mieściła się(więc to nie była kwestia pulchnego dziecka).
Mam w domu do 13 również i ostatnio była awaria - Li zwymiotowała w samochodzie, musieliśmy ją przesiąść do tego mniejszego(ma niespełna 9kg teraz), to cały czas kopała tak w fotel, że fotelik stawał pionowo:|

Pytam o fotelik bo koleżanka taki ma i powiedziała,że mi da jak mały wyrośnie a on jest z grudnia 2010. W sumie gondolę też chce mi dać więc tak naprawdę to potrzebuję jedynie spacerówkę, tylko na tej stronie nie mają samych spacerówek...

Nie wiem czy oni w ogóle mają w sprzedaży same spacerówki..

reklama
szuszu, optymistko!:D:D Wiem, że niby do 13kg, ale prawda jest taka, że dają radę gdzieś do 7-8 miesiąca. Moja miała z 7 kg jak musieliśmy wymienić na większy(0-18kg), bo była tak długa i nie mieściła się(więc to nie była kwestia pulchnego dziecka).
Mam w domu do 13 również i ostatnio była awaria - Li zwymiotowała w samochodzie, musieliśmy ją przesiąść do tego mniejszego(ma niespełna 9kg), to cały czas kopała tak w fotel, że fotelik stawał pionowo:|

W sumie my też wcześniej wymieniliśmy. Ale te foteliki Mutsy to chyba jakieś większe są, sama nie wiem;-)

Do góry