reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wózki, wózeczki...

reklama
Dzięki dziewczyny,

Dzwoniłam do Bobo wózki i rzeczywiście można dokupić pompowane koła, koszt 160zł (4szt) .Z tym ,że rama Transportera jest duzo lżejsza od 4ridera i Urban Ridera i na moje wiejskie drogi nie bardzo się nadaje:( A tamte modele już są droższe:-(

No to najpoważniejszy zakup za mną - czekam na przesyłkę - pewnie dotrze po weekendzie. Długo się zastanawialiśmy czy kupić tańszy nowy czy droższy używany. Mąż zadecydował o drugiej opcji i chyba słusznie kupiliśmy: MUTSY 4 RIDER fotelik Safe 2 Go + NOWA GONDOLA !!! (1593365848) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, że będziemy zadowoleni, sprzedający zgodził się na przesyłkę gratis i opinie też ma niezłe. Mam adrenalinkę:-D
Cena tego kompletu u nas w "Mama i ja" ponad 3000 - byliśmy wczoraj jeszcze obejrzeć. Mam nadzieję, że wózek jest naprawdę w dobrym stanie - tak wynikało ze zdjęć , które babeczka wysłała mi na maila. Ma wystawiony jeszcze fajny Quinny buzz 4 - kosztuje prawie 1900zł i ma mniejsze przednie kółka, więc to nie dla nas - widziałam go wczoraj w sklepie - zgrabny, zwrotny, lepiej się składa, ale jak mówił sprzedawca - bardziej miejski.

Blackbery -no wózik I klasa :-) i faktycznie z fotek wynika,że stan chyba idealny .
GRATULACJE UDANEGO ZAKUPU!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry