Maggie,super te mutsy. Mi sie bardziej bezyk podoba,ale jak baba nie chece dac go na zywo zobaczyc to cos mi tu śmierdzi....i chyba w takim ukłądzie bym go nie kupowała...
ten chicco ma znajoma z placu zabaw

i bardzo sobie chwali zwlaszcza ten mega wielki kosz pod wózkiem. Miescie jej sie tam absolutnie wszystko,a to duzy plus. No i troche juz niem jeździ i ja osobiscie nie widze,zeby był jakis zniszczony,zapsuty czy cos w tym stylu. A wiem( bo czesto ja spatykam),ze jeździ tym wózkkiem po zakupy na targ i obizawsze jestesmy tak obladowany jakimis ziemniakami,właszczyzną i inna masa zielska i owoców,ze az dziw,że te nasze wózki sie nie zapadają od tego cięzaru...i jeszcze dzieci w srodku przecież!. Takze chyba wytrzymały ten chicco. A i z tego co widze,ja mam cybex onyx,to w porobnanie z moim to jest znaczenie szersze siedzisko,takze chyba bardziej komfortowo sie w nim jeździ z perspektywy dziecka

. to tyle co wiem. Moge sie jeszcze jej podpytac o jakies szczególy ,jeśli chcesz. Dzis na plac zabaw nie ide,ale jutro na pewno bede i ją tam spotkam,a jak nie to na targu bo jutro wtorek czyli dzień targowy u nas

.