Zaczęłam się coraz bardziej zastanawiać nad zakupem emmaljunga mondial duo combi. Ogólnie jak tutaj przyjechałam, to tych wózków było pełno. Nie podobały mi się, bo wszystkie były czarne. no i ten stelaż taki starodawny. Jak zobaczyłam skórzaną, białą gondolę w tym wózku to się zakochałam. Nie przeszkadzał mi już stelaż. Spacerówka też średnio mi się podoba, ale dla tej gondoli mogłabym wiele znieść ;-) Jeszcze go nie dotykałam, ale w sklepie sprawdzałam teutonia elegance. Podobny wózek i naprawdę fajnie się nim jeździło mimo braku skrętnych kół. Jak tak patrzę na ten wózek, to mam wrażenie, że jednak jest wart swojej ceny. Miałam kupić tylko gondolę do xlandera, koszt 400-600 zł, a używana emma 2-3 tys. Różnica ogromna.
Edit
Widziałam wczoraj wózek w sklepie. I mam mętlik w glowie. Gondola super, jeździ się fajnie, podbija też.
Wózek widać ze dopracowany, mocny. Gdybym miała w planach więcej dzieci w najbliższym czasie to bym go wzięła. A teraz już sama nie wiem. Jak go nie kupię to na pewno jak będę mijac go na mieście to będzie mnie w serduchu ściskac :-)