reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wózki, wózeczki

Colly jak dla mnie fajny i ładny i Tako chyba raczej solidne?

Kasik - Fran jeździł z nami od3 mc życia. Idealnie znosi upały, zmiany czasowe i zmiany żywieniowe. Ma najlepszą Frekfencje w szkole bo wogóle nie choruje. Nawet gdy wracamy w styczniu z równika gdzie jest np + 35 a w pl -15 aklimatyzuje się super! Naprawdę podróże z dziećmi to super sprawa :) bardzo poszerzają horyzonty i rozszerzają światopogląd i gusta kulinarne :) tu np je ukwiały
ImageUploadedByForum BabyBoom1435412230.803615.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1435412257.536681.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1435412303.055594.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435412230.803615.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435412230.803615.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 98
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1435412257.536681.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435412257.536681.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 94
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1435412303.055594.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435412303.055594.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Buba super zdjęcia ;)) ale chyba Franiowi nie bardzo to smakowało ;) oj ja podróże uwielbiam i jestem tego samego zdania co Ty aczkolwiek balabym się np z 3 latkiem jechać do Kenii, wiec póki co my wybieramy " bezpieczniejsze " kierunki. Byliśmy z synkiem jak miał 2 latka na wyspach Kanaryjskich i uważam że to jest super miejsce na wyjazd z małym dzieckiem.
Chociaż mam nadzieje ze uda nam się zanim młody skończy dwa latka polecieć gdzieś dalej np na wyspy karsibskie, ale to takie marzenie ;))

W ogóle hm to wątek wózkowy wiec trochę nie na temat... sorki

Kasik - Kenii ja też nie polecam, po poetwsze za sucho, po drugie wysokie ryzyko epidemiologiczne po trzecie zagrożenie rozbojami i atakami. My w grudniu albo Karaiby albo Kuba. Znajomi wrócii z miesięcznej wyprawy z Tajlandi z dziećmi 4 lata, 2 lata i 3 miesiące i są zachwyceni. Ja tajlandię też polecam ale nie tę turystyczną.

Colly - ja daję radę ;)

Buba, ale ja mówiłam o Tako że do kitu się składa. W sensie nic trudnego tyle że po złożeniu jest gigantyczny. Żebym dała radę wcisnąć go do bagażnika trzeba by było koła zdejmować. Twój napewno jest super :)

Ogólnie teraz te wózki to którego nie próbowaliśmy to mechanizm łatwy do opanowania. Gorzej z rozmiarem po złożeniu... A my mamy średniej wielkości bagażnik i o ile ten stelaż jakoś upchne to jeszcze tą gondole będzie trzeba a chciałabym żeby półka została i trzymała wszystko w bagażniku żeby mi nic nie latało jak dziecko będzie jechało z tyłu na kanapie.

Colly w moim gondola się składa :) i niezajmuje miejsca. A stelaż po zdjęciu kółek też daje radę no ale mikrusi nie jest :( niestety trudno znaleźć wózek komfortowy, stabilny co by miał małe wymiary. Bugabo Bee jest malutki po złożeniu czy zapp ale to wózki typowo miejskie.

Colly a z Maxi Cosi zrezygnowalas? Tam tez gondola jest skladana. My bardzo duzo jezdzimy autem tak na kilka dni gdzies, wiec oprocz wozka musielsimy miescic pierdylion rzeczy no i dawalismy rade :)

reklama
Witam, dziewczyny mam pytanie odnosnie wozkow. moze sie orientujecie ktore wozki np z bebetto takie 3w1 maja w sobie skladana razem ze stelazem spacerowke. moga byc innej firmy ale cenowo do ok 2,500zł. z gory dzieki.

Do góry