reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki, wózeczki

Buba mnie się podoba bardziej jaśniejszy ale jakbym miała kupować to wybrałabym ten ciemniejszy ;))
w ogóle bardzo mi się podoba ten wózek a co to znaczy siedzisko letnie ?

reklama
Dziewczynki, mam jest w domku :)) wziełam w końcu ciemny bo ta jasna szarość trochę w żółć wpadała...:( i ja chciałam czarne wykończenie a nie w brązie. Kolor cudny taka śliwko- granato-brąz. Do różu, szarości idealnie ;)

Jest fajna opcja w personalizacji wykończenia, ach ten tiunning ;)

ImageUploadedByForum BabyBoom1435381758.992212.jpg

A siedzisko letnie wygląda tak i jest mega praktyczne szczególnie w gorętszych klimatach.
ImageUploadedByForum BabyBoom1435381802.274089.jpg

Świetną sprawą jest przedłużenie daszka na zimę z opcją osłony uv, osłonę się odpina i zostaje czarna przedłużka.

ImageUploadedByForum BabyBoom1435381974.155422.jpg

Ach po śniadanku rozpakuję :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1435381758.992212.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435381758.992212.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 83
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1435381802.274089.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435381802.274089.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 89
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1435381974.155422.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1435381974.155422.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 85
Buba no i fajnie żę masz już i wózek z głowy,z jednes strony wam zazdroszcze że co niektóre macie już wyprawki,a z drugiej strony no jak ja lubie te zakupy,oglądania,przeglądania :D

Buba wózek na wypasie ;)) ciekawa jestem jak to siedzisko letnie w praktyce się sprawuje. U nas mało tych naprawdę ciepłych dni ale jednak sie zdarzają j pamiętam hsjk było pobad 30 stopni jak mój synek się poci w zwykłej spacerowce. Jak będziesz wyjeżdżają to będziesz brała obydwa siedziska ??

Kochana my bardzo dużo wyjeżdzamy w tropiki i morze śródziemne więc dla mnie ten wynalazek jest genialny. Siedzisko zwija się do do mikro rozmiarów. Więc i tak i tak tylko jedno siedzisko bierzesz bo to drugie wrzucasz w bagaż :) wszystko jest w 2 minuty na zipy demontowane. Do tego ta UV -ka tego przy Franku mi brakowało. Ja się zakochałam :)

Xmam- też uwielbiam to wybieranie ale ja mam podwójnie bo muszę za remontowymi biegać a czasu mało i spięłam tyłek ;)

Baba super ten wózek :D
Ja to znowu chciałabym mieć te zakupy już za sobą. Jadę oglądać zaraz ostatni wózek i będziemy się decydować ale coś czuję że zgody nie będzie. Jadę oglądać Tako Maxone. w necie nie ma o nim za wiele. Ani filmiku ani opinii. A Wy co o nim myślicie?
Screenshot_2015-06-24-13-14-13.jpg

Załączniki

• Screenshot_2015-06-24-13-14-13.jpg
    Screenshot_2015-06-24-13-14-13.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Kochana my bardzo dużo wyjeżdzamy w tropiki i morze śródziemne więc dla mnie ten wynalazek jest genialny. Siedzisko zwija się do do mikro rozmiarów. Więc i tak i tak tylko jedno siedzisko bierzesz bo to drugie wrzucasz w bagaż :) wszystko jest w 2 minuty na zipy demontowane. Do tego ta UV -ka tego przy Franku mi brakowało. Ja się zakochałam :)

to rzecywiscie dla Was to super rozwiazanie :)) ale podziwiam z malym dzieckiem w tropiki :)) ja lubie ciepelko, ale chyba w tropiki to bym bala sie z maluszkiem wybrac. Franio dobrze znosil takie klimaty?

Do góry