Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana wszystko zależne od dziecka. Weź pod uwagę ze jak będzie już termin porodu to synek będzie miał ponad 2 latka.. mój synek jak miał 2 latka za cholerę do wózka nie chciał wsiąść. .. a znowu synek koleżanki jeździł prawie do 4 roku życia bo lubił. Zależy też czy dużo sama czasu będziesz z dziećmi itp. Jeśli dużo czasu sama to podwójny to najlepsze wyjście...My mielismy gondole Jedo Fyn,designem nie powalala,ale funkcjonalnosc super- duza gondola,duze,pompowane kola,wygodna raczka. Pozniej kupilismy spacerowke idealna jak dla mnie- Mamas&Papas Armadillo flip xt, rozkladana do pozycji lezacej,duza budka chroniaca od slonca,dlugie,wygodne siedzisko,ogromny kosz na zakupy no i wyglad super. Nie chce jej sprzedawac,ale nie wiem jak rozwiazac sprawe przy dwojce..kupic podwojny wozek/gondole i dostawke/sama gondole,a starszak na nozkach..nie wiem.. Nie wierze,ze nazywam go starszakiem,przeciez to moje poltoraroczne malenstwo..nie moge sie przrstawic.