Jolu....dziekuje:-) Wiesz....ja się zakochalam w tym wozeczku,przeokrutnie
mi się podoba. Ale wstyd się przyznać nie znam angielskiego i nie bardzo wiem jak go zamówić
Ale myśle że brat mi pomoże jakbym się zdecydowala
Zastanawiam się nad nim ale ja nie lubie tak w ciemno kupować,tzn nie wiem jaki material i wogóle czy wart swej ceny....pomyśle jeszcze

A co do wozeczków które pokazałaś...to mi się chyba bardziej podoba ten candy,taki ciekawy no i inny
Chociaż kurcze ten drugi maluszek to malo bedzie widział bo prawie cały zasłoniety....ale te wózeczki dla blizniąt wszystkie chyba tak mają
mi się podoba. Ale wstyd się przyznać nie znam angielskiego i nie bardzo wiem jak go zamówić
Ale myśle że brat mi pomoże jakbym się zdecydowala
Zastanawiam się nad nim ale ja nie lubie tak w ciemno kupować,tzn nie wiem jaki material i wogóle czy wart swej ceny....pomyśle jeszcze

A co do wozeczków które pokazałaś...to mi się chyba bardziej podoba ten candy,taki ciekawy no i inny
Chociaż kurcze ten drugi maluszek to malo bedzie widział bo prawie cały zasłoniety....ale te wózeczki dla blizniąt wszystkie chyba tak mają
i też się rozglądam za jakąś tanią, małą spacerówką, którą bez problemu włoże do bagażnika i będę mogła do jakiegoś centrum handlowego pojechać.. bo ta z chicco jak dla mnie jest świetna i bardzo ją lubię. świetnie mi się nią jeździ na spacerki...
cały dzień śpiąca jestem...najchętniej już bym do łóżeczka pobiegła
coś im wypadło i będą jutro....może to i dobrze