reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wózki

Rewelacyjny V-Cross.4, lub 3 kołowy wózek o głębokiej i sportowej wersji. waga z kołami 14 I GONDOLĄ W KOMPLECIE. kg.waga samej gondoli 5kg(dł74cm gondoli..po złożeniu stelaża./szer 28cm-dł 86cm/szer kół 48przód - 65 tył /wszystkie koła demontowane/blokada przdnich kół -obrotowe koła przednie-łożyskowane tylne -regulacja oparcia, barierki , twardości zawieszenia -obrotowa spacerówka/QUINNY STYLE z osobą budką do wersji spacerowej.obrotowaspacerówka. !tył-przód dziecka -Gondola składana /uchwyt w górnej części budki! -hamulec na linki duża torba na zakupy -automatyczne zamykanie gondoli na stelarz -5 punktowe pasy z super miękką wkładka do środka - kapka do wersji spacerowej gratis /fotelik z kapką i budką. -dodatkowo-opcja/ lekki /, spawany , wykonany częściowo z aluminium.świetnie się prowadzi, wykonany na Niemickich podzespołach. Wyprodukowany zgodnie z norma EN1888 NAJNOWSZA KOLEKCJA POLSKIEJ FABRYKI-SPRZEDAŻ BEZPOŚREDNIA EXPORTWózejk posiada gwarancje producenta na 2 lata..kolory:czerwień/pistacja-szary/błękit-kwiatybrąz-krem/czarno-białe kwiaty/czarny-srebrny/czarno-niebieski-bordo-kwiaty,filoet-kwiaty/czarno-czerwonybeż-krem/koła do wyboru.więcej info:kontakt-e-mail./jest również tańszy modelMAX-na allegro.i travel-cot-kojec/Deryan-na allegro.Komentarze pod aukcjami.więcej zdjęć i info w razie kontaktu.Istnieje mozliwość zamówienia indywidualnie koloru.

To jest na wyposazeniu

reklama
No to fajnie Iwonka mam nadzieje że wszystko z tym wózkiem bedzie ok bo mi też juz sie śnia po nocach :tak: my pewnie kupimy jak juz to w kwietniu wiec może już go bedziesz miała sprawdzonego ale jakby to powiedzieć ufam waszym wyborom

Czesc dziewczyny,
jestem tutaj po raz pierwszy. Mój synek ma juz 10 miesiecy i "jeździmy" wózkiem TRITON 3w1. Wózek super, zwrotny, lekki, ma gondolke, spacerówke i fotelik samochodowy. Bardzo polecam.. teraz korzystamy ze spacerówki. oparcie wysokie, pochylane jak fotele lotnicze. bartek ciagle podczas spaceru ucina sobie drzemki. A dla mnie wielką zaleta jest waga wózeczka stelaż 10 kg + ok. 3 kg gondolka lub spacerówka lub fotelik. kosztował 1199 zł., to jedna z niższych cen . zamówiliśmy w sklepie internetowym.
sklep internetowy NANU-NANA
1061.jpg

Tak wyglada ten wozeczek co planuje kupic w calej okazalosci :tak:No i te koloka wybralam jednak....:sorry2:

3.jpg

Załączniki

• z.jpg
    z.jpg
    46,4 KB · Wyświetleń: 157
  • zzzz.jpg
    zzzz.jpg
    44,5 KB · Wyświetleń: 36
  • zz.jpg
    zz.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 154
  • zzz.jpg
    zzz.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 159
  • zzzzzz.jpg
    zzzzzz.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 157
Iwonko - wozek wyglada super na zdjeciach. Zamowilas juz? Daj znac jak juz obejrzysz go na zywo.:)
Ja jednak zostane przy chicco trio for me, wczoraj pokazalam go mamie, spodobal jej sie, wiec teraz tylko czekam na jakas wolna chwile, kiedy bedziemy mogly gdzies jechac i go obejrzec, a zamowie przez allegro pewnie, bo taniej.

reklama
Łania mi tylko jedno w tych parasolkach nie odpowiada jak je kilka dni temy macalam,ale to i ty sama musisz zobaczyc na zywo a raczej wyczuc.Jak bierzesz wozek za raczke (mowie teraz o zwyklym nie parasolce) i robisz manewr jakbys chciala podjechac pod kraweznik i normlanie naciskasz w dol raczke i przod wozka sie podnosi a w parasolce nie........jest on sztywny taki ze ciezka go przechylic do tylu ...nie wiem czy wiesz o czym mowie ale to sprawdz sobie sama :)

Do góry