Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
oparcie jakoś problemow mi nie sprawiało, natomiast upierdliwe jest wkładanie dziecka do spacerówki bo barierka jest nie otwierana. Generalnie wygodny dla dziecka wózek, wygodny tez w prowadzeniu, ale brakowało mi przekładanej rączki, żeby mieć dziecko przodem do siebie przez jakis czas. Słaba jest pianka na rączce, ale to dotyczy wszystkich rączek piankowych. Mi pękła dość szybko, jeszcze jak jeździłam gondolą.OLALA czy mogłabyś napisać coś wiećej o wadach i zaleta x-landera xa, zastanawiam się nad nim. Słyszałam że dużą trudność sprawia mamą rozkładanie oparcia w spacerówce.
a ja mam pytanie o casual s4 - bo przymierzam sie do kupna , wczesniej chcialam jane slalom ale przy casualu wyglada niezaciekawie - jakis taki dlugi, jak dla niepelnosprawnych z tym 1 kolem z przodu,a jak sie ten casual sprawuje bo slyszalam opinie ze ma niskie oparcie, chociaz nie wiem czy prawda bo oparcie ma 45 cm a inne wozki 48 - che ten wozek dla 10 m-c coreczki i chce go uzywac do 3 lat , oczywiscie jak bedzie chciala jescze w nim jezdzic, bo parasolki mi sie nie podobaja