Wcześniej są posty o wózkach Mikado.
Ja mam Boston i bardzooooo żałuję. Szkoda pieniędzy. Ja też kupiłam full zestaw.
Gondola duża, okey, ale na zwykłej pilśni położony jest cieniusieńki materacyk.
Spacerówka. O matko ... fatalna. Zacznijmy od tego, że to zespawane metalowe rurki z byle jak naciągniętym materiałem. Nie rozkłada się idealnie do leżenia, powiedziała bym do 170 stopni. Jeśli montuje się ją przodem do kierunku jazdy to nie ma możliwości pełnej manewracji podnóżkiem bo przeszkadza "rurka-łączenie" obu kół. Na siedzisku jest taka jakby poduszka pod główkę, jak dziecko siedzi to ona jest wypukła i wcale niepotrzebna, w pozycji leżącej jakby to powiedzieć, składa się stając się ścianką wózka, przez co pozycja do leżenia jest krótsza.
Fotelik tandeta, zwykły plastik ze styropianem i kawałkiem gąbki.
Po 3 miesiącach poszło mi łożysko w przednim kole. Wózek skrzypi. Plusy to to, że w zestawie jest moskitiera (choć i tak jej nigdy nie używałam), folia, tacja, duży kosz na zakupy). Dodam jeszcze że budka jest taka sama dla spacerówki i gondoli, z tym, że gondola jest szersza i po nałożeniu na spacerówkę nie przylega dokładnie i nie chroni przez wiatrem i zimnem ze względu na te szczeliny.
Dlatego muszę kupić inny wózek na zimę. Myślę o tych dwóch, doradzicie mi coś.
WÓZEK SPACERÓWKA FUZZION Z PRZEKLADANA RACZKA (743198294) - Aukcje internetowe Allegro
wózek Baby Design Sprint +pokrowiec+folia+KURIER (752904233) - Aukcje internetowe Allegro
ten mi się jeszcze podoba ale nigdzie nic o nim nie ma.
Q BABYACTIVE 2009!!! SPACERÓWKA HIT + GRATIS!!! (751905334) - Aukcje internetowe Allegro