Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
karolinna pisze:nieprawda, ja kupiłam go zwyczajnie w sklepie. Jeśli ktoś z was mieszka na śląsku to podam adresradulkowa pisze:Anmar Cart podobno waży 11,5 kg. Ciekawe tylko, czemu ten wózek dostępny jest w sprzedazywyłącznie na allegro?![]()
radulkowa pisze:Wozek musi byc lekki (do 12-13kg)- 4 pietro bez windy i mozliwości zostawiania na dole, a będe go musiała targac sama raczej. Poza tym koła musowo pompowane albo piankowe niestety, bo na plastikach nie wjade do góry po schodach za żadne skarby świata
Waga 12 - 13 kg to jest w/g ciebie mało??? Ja też mieszkam na 4 piętrze, mam wózek który waży 8 kg, dochodzi synek ważący 9 kg, trochę zakupów i jestem w połowie schodów zrypana jak dziki osioł. Poza tym lekkki wózek i koła pompowane to się raczej wyklucza.
Troche później podeśle linki do wózków które rozkładaja się na płasko
Acha, Madziu, dlaczego ty chcesz wózkiem wjeżdżać po schodach? Na dobrą sprawę tego nie wytrzyma żaden wózek