Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojoj...dziękuję KasiuLLko,ze mi o tym napisałaś,zaraz polece sprawdzić,ciekawe....jesli to reguła,to chyba zareklamuje im ten wózek,ja nie narzekam,wszystko mi pasuje,ale jeśli rozwija się grzyb to to jest nie do pomysleniaOlu mam do Ciebie pytanie w związku z tym że masz taki sam wózeczek, jak ja, ROAN - MARITA. Czy Tobie też pod materacykiem skrapla się woda, ja przez przypadek, odkryłam materacyk, i moje oczy doznały szoku, pod materacykiem niedość, że było wilgotno na samym dnie gondolki, to na dodatek, zaczęła rozwijać się pleśń na spodzie materaca bllleeeeee
:sick:, w najbliższym czasie będę musiała go wymienić, całe szczęście, że do wiosny zostały jakieś 2,5 miesiąca. Zauważyłam że teraz kiedy nie ma materacyka pod samymi kocykami też robi się mokro, a Mikuś przecież ani razu nie zsikał się w wózeczku. Jestem
. Mam ochote rżnąć im ten wózek.
Sprawdź bo może Tobie robi się podobnie, a podobno ten wózek tak zapewniał mnie producent, ma w gondolce naturalną wentylacje...te dziurki w gondolce, może one są wszystkiemu winne.![]()
![]()

a co tam...raz się żyje!