reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wózki

Ja chcę kupić wózek z przekładaną rączką chciałabym patrzeć w czasie jazdy na Adrianka dlaczego takich nigdzie nie ma ??? :baffled: chyba że któraś z was widziała lub ma

reklama
TASHA wejdź sobie na stronki z wózkami i tam możesz się rozglądnąć .Tylko z dziećmi to jest tak że my na spacerach nie jesteśmy dla nich ważne a raczej to co jest wokół i dlatego większość wózków jest bez przekładanych rączek

Hejka

my przebudowalismy nasz bugaboo dwa tyg. temu na spacerowke. Wprawdzie nie sklada sie w parasolke (jak wszystkie multifunkcjonalne wozki) ale jest lekka, 9 kg, ma przekladana raczke (co mnie zbawia jak malej slonce po oczach daje albo wiatr zawiewa) i 3 poziomy regulacji siedzenia. Jedyna wada to ze male kolka blokowac mozna tylko przy samych kolkach, ja z lenistwa wolalabym miec taka blokade przy rece. No i oczywiscie zajmuje wiecej miejsca w bagazniku niz parasolka. A na parasolke i tak sie zdecydujemy za jakis czas.

Anna U - my tez za jakis czas chyba kupimy Chicco Trio, jest podreczny, ma te raczki na ktorych mozna wieszac siaty:). Niestety chyba (chyba w wiekszosci) parasolek kolka nie sa pompowane. No ale coz...nie wszystko na raz.

Mój traxx nie ma przekładanej rączki w spacerówce ale moge przekładać siedzisko do siebie albo od siebie.Niestety nasze spacery wyglądają komicznie odkąd Nadia zaczeła chodzić:laugh2: Niechce sie wozić w wózku,woli dreptac obok i trzymać sie wózka.Idziemy tak 10metrów moze z 10 minut:-D ;-)

Kaju twoja córunia przypomina mi moją córę :-D :-D Było to samo wózek jechał pusty a Ada szła obok:-D i w końcu zrezygnowaliśmy z niego i wszędzie chodziliśmy piechotką a teraz ma mocne umięśnione uda

reklama
Do góry