Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
śliczne wózeczki ,nic tylko przebierać :-) .My testujemy codziennie activa na każdej drodze już tydzień i jestem bardzo zadowolona i mam nadzieje że mi troszkę posłuży:-)
PRZEDNIE KOŁA OBRACAJĄ SIE O 360 STOPNI Z MOŻLIWOŚCIĄ BLOKADY
REGULOWANE OPARCIE,WIELOSTOPNIOWE, WÓZEK ROZKŁADA SIE ZA POMOCĄ MECHANIZMU NIE JAKIŚ SZNURÓKÓW!!! MA TWARDE PLECKI I KĄT SIEDZENIA TO KĄT PROSTY
SPACEROWKA JUZ DLA DZIECI OD 5 MIESIĄCA ZYCIA
REGULOWANA WYSOKOŚĆ RĄCZKI
ZDEJMOWANY I SKŁADANY DASZEK
ZDEJMOWANY PAŁĄK
DUŻY KOSZ NA ZAKUPY
ZDEJMOWANA TAPICERKA DO PRANIA
KOLOR: HEARTBREAKER
NIE MA NA POLSKIM RYNKU SPACERÓWKI Z TAK SZEROKIM SIEDZISKIEM I WYKONANYM W TAKI SPOSÓB
WÓZEK NIE POSIDA OSŁONKI NA NÓZKI
MOŻNA DOKUPIĆ SPIWOREK NA ZIME
WAGA TYLKO 9 KG
WÓZEK SKŁADA SIE JAK LASKA
WSZYSTKIE DOKŁADNE WYMIARY W IKONKACH PO LEWEJ STRONIE
PRODUKT JEST ORYGINALNY I ZUPEŁNIE NOWY!!!
GWARANCJA 12MCY WYSYŁKA GRATIS
Oleńko,Asiu,co do ceny to wczoraj źle napisałam-jestem w trakcie licytacji-na razie 300-daliśmy sobie limit do 600 bo za tyle sprzedamy mniej więcej te wózki które mamy(za jakiś czas oczywiście)więc wyjdzie na zero.Dziś oglądaliśmy w SŁONIU takie same tylko bez parasolki i daszku za 400 więc chyba warto dołożyć troszkę...
Dzięki Asieńko!Ja już nie mogę się doczekać jak będę go mieć i nawet za Twoją podpowiedzią weszłam na ALLEGRO zobaczyć jakie tam są licytacje ale mają taaaaaaaaaaakie odległe terminy...Zobaczę gdzie cena będzie korzystniejsza...Mario natomiast wymógł na mnie obietnicę,że nie będę go od razu używać tylko na wyjazdy i jak Niunia podrośnie...Oj,jak dobrze,że mojego męża nie ma dość często w domu;-) ;-) ;-) Żartuję
:-) Dziś zrobie takie zdjątko ale na forum jest wstawione na fotoalbumie.Z początku uderzałam ale o kola ,a to dlatego że poprzedni wózek był szerszy ale teraz buszujemy po parę kilometrów wózeczkiem ,np, dziś byliśmy nim około 7 kilometrów .I rozmawiałam ze sprzedawczynią z tego sklepu i ona też go wzięła:-)