• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wózki

Wioletta dzięki bardzo za fotki. Wózek wygląda super. Ale wiesz co na stronie producenta jest hamulec blokujący jednocześnie obydwa tylne koła, a Twój widzę, że ma hamulce osobna no każdym tylnym kółku. Widać,że maleństwo ma luźno w wózku, czyli jest dosyć szeroki. Nawet mojemu mężowi sie spodobał :tak:. Pozdrowionka

reklama
Tak niby wygląda ale hamuje jednocześnie,obojętnie czy hamujesz prawym czy lewym.:-)I rzeczywiście ma sporo miejsca i mały się nie gniecie w nim a on nie jest malutki bo ma już 95 cm.długości ha ,ha:-D :-D .Sprawdził się w terenie a uwierz mi sporo nim jeździmy

Asiu_z dziś przyszedł jeszcze jeden mejl, odpowiedz na pytanie o wielkość wózka:

Witam

Szerokość siedzenia to 30 cm, a głębokość 36cm.

Nie uważam żeby wózek był wąski,

jest po prostu w sam raz jak na spacerówkę.

Może się wydawać ze 30 cm to mało ale naprawdę

w tym wózku wszystko jest ok. Ja polecam.

Asiu a ja sie waham między coneco trafic a baby desing active. I już sama nie wiem.:confused:

IIa byłam na tej stronce, dzięki:tak:
Widzę że mamy ten sam problem:laugh2: mi też podoba się active ale mąż woli traffica-choć na "żywo" nie widzieliśmy żadnego z nich:dry:

no wiec decyzja zapadła. Poszłam w ślady Wioli i Iwonki i kupiliśmy Activa:tak: skoro dziewczyny są z niego zadowolone to mam nadzieję że my też będziemy, a o wyborze zdecydowały rączki:laugh2: bardziej nam się spodobały niz w trafficu:-D to jest dopiero kryterium wyboru co?:sorry2::huh:

No rzeczywiście ha ha:-D :-D .Ja cholewcia jestem wzrokowcem i on mi się spodobał jak tylko go zobaczyłam.:-) Mam nadzieje Asiu że będzie ci służył .Jak wiesz na razie jest okey a co dalej będzieto się dowiem w trakcie użytkowania

reklama
Wiolu jak u ciebie na polu się sprawdza to u mnie na osiedlowych chodnikach też powinien;-):tak: no ale zobaczymy-oby małej podpasował to będzie dobrze:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry