Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
O właśnie takie kolorki mi chodzi ale nie o ten model...niestety jest problem z dostępnością X1, dzis dzwoniliśmy do sklepu i facet powiedział,ze jeśli przedstawiciel regionalny ma je jeszcze na stanie to sprowadzi dla nas i będziemy go W KOŃCU mogli obejrzeć : Podobno za jakis miesiąc mają sie pojawić nowe wersje kolorystyczne więc nie wykluczone ze wstrzymamy się z zakupem do początku maja.
Ja go obstawiałam na poczatku ciązy,ale jak dla mnie opdada z 2 powodow: zbyt cięzki i nie ma tradycyjnej gondolki tylko wkladke dla niemowląt...Ale trzeba przyznać,że kolorki i design ma bardzo fajne.
Co do wagi to dla mnie nie taki duży problem, bo mieszkam na parterze i nie musiałabym go zbyt często podnosic. Ale powiedzcie mi czy to naprawdę duży mankament, że to nie jest normalna gondola ?