Ja mam Chicco Ct 0,1, trzyfunkcyjny i jestem b. zadowolona z tego wynalazku. NIesamowicie zwrotny, lekki i wygodny - Adaś lubi spacerki. Jest na tyle mały, że moga smiało wybrać sie do ciasnego sklepu, i na tyle zwrotny, że mogę nim bez problemy manewrować między półkami, więc dzi ęki temu Adaś chodzi ze mną nawe do kosmetyczki ;DWózio fajnie się składa, mieści się do bagażnika naszego małego samochodu ( Renault Clio), w którym jest zamontowana butla na gaz, a to nielada wyczyn

Felerem jest fotelik samochod. ale to pewnie wszystkie tak mają - Adaś jest w nim strasznie poskręcany

i nawet wkładka dla noworodka niewiele daje.
Czego nie ma a powinno byc w komplecie, za tę pieniądze, bo wózek dość drogi:
1. Wkładka dla noworodka do fot. sam.
2. Miękkie pasy w fot. sam. sa tylko takie plecione - parciuane jeeśłi wiecie o co chodzi

3. Jakaś dziwna folia przeciwdeszczowa w standardzie, która do gondoli na pewno nie pasuje i przemaka cały wózek (już są zacieki na budce). MOże to do spacerówki jest.
4. No i najważniejsze: BRAK POKROWCA NA NÓŻKI DO SPACERÓWKI. NApewno bym go nie kupiła, gdybym o tym pomyślała wcześniej. Przeciez nasze pociechy w zimie już pewnie w spacerówkach będa jeżdzić, a nawet tego dokupić nie można. Wprawdzie gondolka ma regulowane oparcie ale pewnie do zimy Adaś z niej wyrośnie i tu pojawia się kłopot...