Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
my zdecydowaliśmy się na maxi cosi mura, między innymi dlatego, że mamy foteliki dla starszej z maxi cosi i jestem bardzo zadowolona, więc idę teraz w tą markę
Borysiatko ja znam kilka osob ktore maja ten wozek i sa bardzo zadowolone, bardzo duza gondola chyba jedna z najwiekszych na rynku, wozki z tego co slyszalam i ogladalam sa tez bardzo zwrotne i nie naleza do tych najciezszych. My sie zdecydowalismy na model sevilla i w piatek lub w poniedzialek powinie byc juz u nas
Borysiątko to jest ten sam producent co Bebetto. Mi Pani w smyku powiedziała, że technicznie ta sama klasa. Producent polski. Ale dzięki poczytam jeszcze.
A ja jeszcze nie wiem. Wczesniej mielismy Teutonie i byl super. Teraz rozwazam Abc design i bugaboo. Mam tylko watpliwosci czy jak spacerowke w Cameleonie sie rozklada do lezenia to dziecko chyba zgiete lezy, czy to nie wplynie negatywnie na rozwoj? No jednak bedzie spal w nim troche... Jak myslicie?
Generalnie tym razem pojdziemy w uzywamy, chyba, ze cos sie trafi w wyjatkowej cenie