reklama

wozki

Sann - praktyczniejsze oczywiście skrętne. Ale one już wg mnie nie wyglądają jak retro. Chcąc mieć retro musisz się liczyć z nieskretnymi kołami.. :-)

Akuku - rozumiem. Nie znam go, zobaczymy jak ten będzie się sprawował jak zacznę używać.

Mona - jedo ma wielką gondole i super kosz pod spodem na zakupy. Koła są skrętne, ale nie tak jak np w x-landerze. Czasem są trochę denerwujące jak się wjeżdża gdzieś i trzeba je unieść. Ale ogólnie polecam

reklama
Ja dzis u poloznej bylam na pierwszej wizycie.. i wiem zr nic nie wiem eh. Dala mi ksiazke zebym sobie sama wypelnila.. mam wrocic za tydzień. .jakbym nie miała co robic.. i wtedy dopiero zglosi mnie o usg..

My zastanawiamy się na wózkiem jane muum co sądzicie? Miałyście taki lub ktoś z waszych znajomych miał?
JAN-MUUM-FORMULA.jpg

Załączniki

• JAN-MUUM-FORMULA.jpg
    JAN-MUUM-FORMULA.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 116
Jogobelka w es sporo ich jezdzi bo to hiszpanska firma. Fajne sa z wygladu ale nie wiem jak z uzytkowaniem. Ale to dobra firma.
Corka mojej sis mam juz prawie 8 lat. Oni mieli dla niej tez wozek z jane ale inny model - carrera czy jakos tak. No i co moge o nim powiedziec to napewno ze jest wytrzymaly. Bo teraz moja corka w nim jezdzi jak jestesmy w pl i pewnie bak tez bedzie w nim jezdzil [emoji1]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry