reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Ale dziś senny dzień... Nic mi się robić nie chce..

A na BB pustki..

Uciekam i ja ;) Życzę Wam miłego wieczorku :D

Hej, ja sie nie moge doczekac kiedy moj magiczny suwaczek pokaze "3"... i pomyslec, ze dopiero co czekalam zeby pojawila sie "4". Teraz widze, ze czas leci bardzo szybko. Za 2 tygodnie siadam do akcji "sesja" i tak bede siedziec non stop do 18 lutego, czyli 2 miesiace!!! Egzaminy mam co 2 tygodnie a wlasnie tyle czasu poswiecam zawsze na przygotowania do egzaminu. Czyli 2 miesiace wyjete z zyciorysu, czyli 2 miesiace zleca mi jak z bicza strzelil, czyli zostanie mi juz bardz bardzo malo do rozpoczecia staran. ;D
Sprobujcie tak do tego podejsc dziewczyny. Grunt to pozytywne nastawienie ;) Ja tak wlasnie od jakiegos czasu mysle i bardzo sie ciesze z kazdej jednej cyferki mniej na suwaczku. Hip hip hura!!!!! O0 O0 O0

Super Agutku:) Fajnie że oboje jesteście gotowi na dzidzię :) Ja bym chciała rozpocząć starania luty-marzec. Zobaczymy jak to będzie, jak nie to czekam do sierpnia.

Agutek pisze:
A gdzie pozostale dziewczyny, halo halo?

Jestem ;D ;D

I uciekam - do pracki :)

Ja już teraz czekam do naszych czerwcowo - sierpniowych starań.. Nie chcę wcześniej, bo jak już kiedyś wspominałam, chciałabym dzidzię urodzić w pierwszej połowie roku ;) Mam cichą nadzieję, że się z pracą wszystko wyklaruje pozytywnie i zaczniemy w czerwcu :D

Dzien dobry

ilinka, to jestes jedna z pierwszych osob jakie znam, ktore mowia, ze podoba im sie listopad i w listopadzie chca rodzic ;D

malaga, no na pewno wszystko sie wyklaruje i beda starania, a jakze!! :p

reklama
malaga pisze:
Po raz kolejny stwierdzam: ale ten czas leci!!! ;) Rusałko - to już czwarty miesiąc?? :o :)

Witajcie:):)

Tak Tak Malaguś- dziś zaczął sie 4 miesiac:):) II trymestr ciąży:)- czas leeeci nieubłaganie(ja sie poki co cieszę- byleby do czerwca:)!
Weekend miałam równie męczący co TY Agutku..szkoła szkola szkoła..buu..ale zdałam częśc pracy, kolos na 5:)- egzam na 3+:/..zaliczenie na 5..Mam już 3 wpisy do indeksu...luuuzik:)..juz noskiem czuję świeta;)
Agutku, Malaguś- cały czas Wam kibicuje i trzymam kciukasy byście szybciutko dolaczyly do grona mam:)..a te kilka miesiecy oczekiwań na rozpoczęcie staran szybciochem minęło!!!
Juz nie mogę sie doczekac kiedy Wasze brzuszki będe podziwiać..i patrzec jak ciązowy suwaczek mknie do przodu:):)
-Cmokasy!

Do góry