reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Malaga, Agutek i pozostałe Wadkowiczki...

Wiecie, jednak wpadki naprawdę istnieją... bo ja już myślałam że to tylko bajki ::)

Ale oczywiscie nie chodzi o mnie !!! tylko o moją koleżankę...

reklama
Witajcie kochane wpadowiczki

Malagus tak mi przykro ze jednak nie tym razem.Mam ndzieje ze juz niedlugo zaliczysz taka mala wpadeczke i dasz nam przyklada jak to sie robi.U mnie czas [przytulanek mezulka mam w domku najprawdopodobniej do srody ale byc moze zostanie do konca tyg.Niestyt jak on jest w domku to ja nie mam zbyt duzo czasu i nie jestem tu z Wami.Staram sie od czasu do czasu zajrzec ale nie jestem wstanie nadrobice tego co napisalyscie rzez ten okres co mnie nie bylo.
Buziaczki.

Moje Kochane Wpadkowiczki :)

Wymysliłam nowy plan...hihi... po nowy roku postanowiłam po raz kolejny pomolestować męża o fasolke ::)...obiecywałam sobie że nie będe go naciskać bo to nie o to chodzi...ale ja juz nie mogę czekać!!!

A czy zaczniemy staranka w styczniu czy w lutym toi już raczej bez róznicy - dzieci nie rodzą się po tygodniu ani po miesiącu ;D

Mam nadzieję że ustąpi ::)

jak narazie to czekam na @ - wtedy co nie trzeba to jest a wtesy co sie na nią czeka to jak na złość nie ma!!! Wstręciucha

A mnie się właśnie kończy :D :D

Na samą myśl, że znowu będę mieć dni płodne robi mi się słabo ;) Nie jestem gotowa na kolejne oczekiwanie, objawy, niepewność ::) Dlatego teraz musimy bardzo uważać ;) :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry