reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
Anusia 79 cieszę sięz że grypka cię opuściła i możesz oddać sie szleństwom z męzusiem ;D
ja tez mam to w planach , w końcu połowa cyklu :D

Wpadowiczki, do dzieła!!

Bylam na zakupach i wiecie co, nie mialam ochoty wracac do domu. Tak jest pieknie na dworze. Slonce tak grzeje, ze mimo sniegu jest cieplutko. Idealna pogoda na spacer! Wrocic jednak trzeba bylo :)

anusia79 ciesze sie, ze juz ze zdrowkiem lepiej. :)

Witajcie Wpadkowiczki :D :) :D

malaga pisze:
A propo "Lost'a" wczoraj nie oglądałam,

Och...Malaguś...a to były ostatnie dwa odcinki na TVP1 ::) :(...szkoda że nie oglądałaś bo serial niesamowicie się skończył...
Niestety nie mam AXN i tym sposobem będę musiała czekać na ciąg dalszy do jesienie bo gdzieś czytałam że właśnie jesienią ma być kontynuacja...

Agutku...ja właśnie teraz wybieram się na spacerek :D...w sumie byłam w pracy...ale samochodem i szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi czy ciepło czy mroźno...byle szybciej...ech...ta praca ::)...

Anusia79...no to do dzieła... ;D ;D

Jak to nie wpada, ja wpadam ... narazie teoretyczne, ale zamierzam tez w praktyce sie tym poslozyc ;D ;) ... zreszta mam dzisiaj wery dobry humoreks , nawet sniadanko mezusiowi zrobilam takie jak chcial ;D ... hot-dogi ... blee ;D

Oj musli to ja bardzo bardzo uwielbiam ... najbardziej bananowe , bo tam nie ma rodzynek ;D ... bo ja rodzynki to fuj ;)

reklama
Do góry