Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bylam na zakupach i wiecie co, nie mialam ochoty wracac do domu. Tak jest pieknie na dworze. Slonce tak grzeje, ze mimo sniegu jest cieplutko. Idealna pogoda na spacer! Wrocic jednak trzeba bylo
Och...Malaguś...a to były ostatnie dwa odcinki na TVP1 :...szkoda że nie oglądałaś bo serial niesamowicie się skończył...
Niestety nie mam AXN i tym sposobem będę musiała czekać na ciąg dalszy do jesienie bo gdzieś czytałam że właśnie jesienią ma być kontynuacja...
Agutku...ja właśnie teraz wybieram się na spacerek ...w sumie byłam w pracy...ale samochodem i szczerze mówiąc nie zwróciłam uwagi czy ciepło czy mroźno...byle szybciej...ech...ta praca :...
Jak to nie wpada, ja wpadam ... narazie teoretyczne, ale zamierzam tez w praktyce sie tym poslozyc ;D ... zreszta mam dzisiaj wery dobry humoreks , nawet sniadanko mezusiowi zrobilam takie jak chcial ;D ... hot-dogi ... blee ;D