Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
MoniQa pisze:A jak tam , znalazlas AXN?? dzisiaj leci LOST ... juz sie doczekac nie moge ;D ... szkoda tylko ze ta nowa seria leci tylko w niedziele... no ale coz ... damy rade
;D
Agutek pisze:MoniQa pisze:A jak tam , znalazlas AXN?? dzisiaj leci LOST ... juz sie doczekac nie moge ;D ... szkoda tylko ze ta nowa seria leci tylko w niedziele... no ale coz ... damy rade
;D
Wlasnie spytalam meza i mowi, ze mamy ten programOn jednak stwierdzil,ze nie bedzie ogladac bo nie chce zaczynac w polowie i poczeka az TVP wykupi ta druga serie i wtedy obejrzy od poczatku. Ja jak nie zapomne to zobacze dzisiaj
![]()
MoniQa pisze:... zreszta mam dzisiaj wery dobry humoreks ,
MoniQa pisze:Agutek pisze:MoniQa pisze:A jak tam , znalazlas AXN?? dzisiaj leci LOST ... juz sie doczekac nie moge ;D ... szkoda tylko ze ta nowa seria leci tylko w niedziele... no ale coz ... damy rade
;D
Wlasnie spytalam meza i mowi, ze mamy ten programOn jednak stwierdzil,ze nie bedzie ogladac bo nie chce zaczynac w polowie i poczeka az TVP wykupi ta druga serie i wtedy obejrzy od poczatku. Ja jak nie zapomne to zobacze dzisiaj
![]()
No to powiedz mezusiowi ze ta druga seria Lost zaczela sie dopiero w tamtym tygodniu ( lecial tylko jeden odcinek) i ze jak cos to moge opowiedziec ;D MIlego ogladania
![]()
monika3 pisze:Cześć Wpadkowiczki![]()
![]()
Co do braku wpadek...ja proponuję Agutku...żebyś w ramach pomocy bliźnim pokazała nam jak to się robi ;D ;D...reszta Wpadkowiczek chętnie posłuży się później twoimi radami
![]()
![]()