reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

WITAMY:)
Misiamiasia - GRATULUJĘ!
rzadko juz tu sie odzywam, ale czesto czytam..i oczywiscie Malaguś - bardzo się cieszę - suuuper!!!!! teraz wypatrywac lipca:)
Agutek- a u Ciebie jeszcze troszeczkę iiii... bedziemy czeklałmy na dwie kreseczki:)!..ale ten czas leci:)!
i Lilith - ..już nie moge sie doczekac kiedy zobacze Twoją Malutką córeczkę:)- ..niedawno trzymałyśmy piątachy za dwie kreski..a tu u Ciebie koncówka...a i mi zostało bardzo niewiele:)!

Pozdrawiam wszystkich i czekam na równie radosne wiadomosci/nowinki:)- wciaz trzymajac piątachy by było ich jak najwiecej!!

reklama
Moniqa oj ja tez nie moge!!!! ale chyba predko sie nie doczekam! choc dzis sie wszystko wyjasni na wizycie:):) wogole to jutro zaczynam 40 tc az mi sie wierzyc nie chce!
Rusalko pamietam pamietam! i jak straszylysmy ta twoja wstreciuche ze ma nie przychodzic! teraz widze ze juz za 3 dni zaczniesz 35 tc!!!!! super!! czas leci nie samowicie jak patrze na wasze suwaczki:0 bo u siebie juz tak tego nie zauwazam!

Misiamiasia gratuluje!!!!!!!!!!!

Lilith i Rusąłko już niedługo będziecie tulić swoje dziewczynki ach jak to zleciało...... pozdrwiam :) :) :) :) i życze spokojnego i szybkiego porodu!!!!

Wiecie, teraz, jak już ustaliliśmy termin starań, to wydaje mi się, że tak strasznie długo muszę czekać ;) Chciałabym, żeby już był lipiec :)

malaga pisze:
Wiecie, teraz, jak już ustaliliśmy termin starań, to wydaje mi się, że tak strasznie długo muszę czekać ;) Chciałabym, żeby już był lipiec :)

Oj wiem co czujesz..wierze ci, ze dlugo leci ci czas...
nawet nie wiesz jaka wiecznoscia sa dla mnie te ostatnie dni - mam wrazenie, ze czas stanal w miejscu, a @ trwa i trwa :|
ale 2 m-ce zleca..zaraz wakacje i zacznie sie dla ciebie piekny czas :D

Elżbietka pisze:
malaga, jeszcze 2 miesiace i 14 dni tylko :)
i tak pewnie szybciej będziesz w ciazy niż ja ::)

Elżbietko - dobrze wiesz, że nigdy nic nie wiadomo ;) Może się okazać, że spotkamy się w wątku mamuś kwietniowych - majowych - czerwcowych :D Trzymam kciuki za Ciebie :)

Agutek pisze:
Oj wiem co czujesz..wierze ci, ze dlugo leci ci czas...
nawet nie wiesz jaka wiecznoscia sa dla mnie te ostatnie dni - mam wrazenie, ze czas stanal w miejscu, a @ trwa i trwa :|
ale 2 m-ce zleca..zaraz wakacje i zacznie sie dla ciebie piekny czas :D

Wiem, że zlecą, wiem ;) Cieszę się strasznie, że mój mąż zmienił nastawienie :) Może dlatego mi się tak spieszy, bo obawiam się, że w międzyczasie mu się znowu zmieni?? ::) Oby nie...

A Ty już niedługo... ;D Ale się będzie działo ;D

reklama
Malaga - teraz to przyszpil meza, zeby zadne glupoty mu do glowy nie przyszly w stylu "poczekajmy"...najwyzej go zgwalc, a co ;D tylko faceci moga ;)

Do góry