reklama

wpadka kontrolowana ;-)

N Agga-Agutek-nie zostawiajcie nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!My tu jedne z najstarszych-musimy się trzymać razem;)Główka do góry:)Cieszę sie również N Agga, że jestes. NIe odchodz i często tu zaglądaj-i pisz co u Ciebie słychac, a TY Agutek masz tak jak zawsze(przed moim wyjazdem) pisac..przebywać rozmawiac z nami dużo-tak ja to robiłaś -inaczej wszystkie pozbieramy się stad i co??hmm??..NO!-bo ja też będę rzadziej przychodziła, jak Wy sie buntujecie! ;)Darze Was dziewczęta dużą sympatią i odejscie takich osób powoduje tu pustkę!

Ciekawe co słychać u MoniQ..czy już sie pozbierała...hmm..

reklama
Opowiadać -co u Ciebie-jak było nad morzem??..a pytałaś mnie gdzie ja jade..jeszcze w samochodzie nie wiedzieliśmy..zajechaliśmy do Mielna.., ale kwatere znaleźliśmy w Uniesciu..Zbytnio nam się nie podobało zakwaterowanie..a strasznie dł szukaliśmy ...i brak miejsc..brak miejsc, wiec przeniesliśmy się do Niechorza-tam już i kwatera super i wogóle -wypoczeliśmy..tylko niestety wracalismy..zamiast 5 h 9...buuu..taaaakie korki- Bałtyk w tym roku przezywa oblęzenie-MASAKRA!

N agga-wzszystkiego NAAAAJLEPSZEGO z okazji rocznicy ślubu i życzę Ci aby wszystko w Twoim życiu się pomyślnie ułożyło i spełniły się wszystkie marzenia.

Nam urlopik naprawdę się udał. Mieliśmy cudowną pogodę, upały ogromne, woda cieplutka.
Teraz praca, praca, praca. Miałam ostatnio małego doła, bo niestety atmosfera w pracy byle jaka, no ale już jest lepiej.
Niebawem 2 rocznica, weźmiemy z mężem wolne na ten dzień i chyba zrobimy mały wypad do Poznania, co by zmienić otoczenie :)

a..trzeba trzeba Agutek:)..jej..a my z męzem...łacznie jesteśmy ze sobą już6 lat i za tydz mamy malutką rocznicę..a poznaliśmy się11.08.1999-w pełne zaćmienie słonca-pamiętacie ten dzień?:)..oj ja pamiętam... ::)

reklama
Właśnie-N Agga -Wszystkiego naj- co sobie zamarzycie..wyślicie..zaplanujecie- by Wam sie udało..zisciło..spelniło:)!
i duuużo zdrówka!..kolejnych wspolnych, beztoskich lat..wypełnionych miłoscią!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry