reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

reklama
A mi za kilka dni przyjdzie @ :mad:
No i oczywiscie w ten weekend mam zjazd, wiec juz widze co mnie czeka. Szlag by to kurna chata do jasnej cholerki trafil ;D

Wiesz Elzbietko, juz sie czasami zastanawiam czy to nie jakos moja psychika to powoduje. No bo co jest @ to jest wlasnie zjazd. Strasznie juz mnie to meczy... :(

Agutku, zjazd dla Ciebie to taki wywoływacz @ ???

No to nam z Elżbietką nie pozostaje nic innego tylko zacząc studia od nowa ::) ::) ::) To może wtedy szanowna @ sie zjawi... hmmm...

Dobre :D :D

Ja zaczęłam studiować na nowo (tyle że wcześniej to były studia dzienne) - i też się często zdarza, że właśnie wtedy, kiedy mam zjazd - przychodzi @ - albo troszkę wcześniej, albo dwa dni później - zawsze wie, kiedy ;D To nasza psychika ;)

Uciekam do spania :) Jutro znów wczesne wstawanie :)

Dobranoc :) Słodkich snów :D

10.gif

reklama
monika3 pisze:
Agutku, zjazd dla Ciebie to taki wywoływacz @  ???

No niestety tak :(

monika3 pisze:
No to nam z Elżbietką nie pozostaje nic innego tylko zacząc studia od nowa ::) ::) ::) To może wtedy szanowna @ sie zjawi... hmmm...

Swietny pomysl, @ na pewno przyjdzie hihi :p

A tak poza tym dzien dobry kochane! Milego dnia wam zycze. Moj chyba bedzie przyjemny dzisiaj. Juz sie nie moge doczekac popoludnia, lece do kosmetyczki i bede miala new pazury ;)

Do góry