reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wpadka kontrolowana ;-)

Malaguś ech Ci mężowie co jeden widzę to lepszy. Mój na szczęście nie ma much w nosie, ale jak jest nerwowo to obraża się i nie odzywa co jest dla mnie gorsze od największej kłótni i w żaden sposób nie może się odbrazić, bo to on decyduje kiedy mu przejdzie ::) - trzyma tą złość jak konserwa, szkoda na nich liter i tak nie zmienimy i podpisuje się obiema rękami a może być przyjemniej i prościej...

reklama
Moniolek - mój jest taki sam ::) Nie kłóci się, tylko po prostu nie odzywa, robi się sztywniacki, oficjalny ::)

Na dodatek dostałam umowę tylko do 8 marca.. Potem nie wiadomo co - pani, którą zastępuję, chce wrócić...

Dobranoc Dziewczęta.. :) Może jutro będzie lepiej??

Malaguś jakbym mojego widziała ::)

Co do umowy, to może jest szansa, aby Ci przedłużyli...

Dobrej nocki i kolorowych snów na szczęście w tym zakresie nasi mężowie nie mają ingerencji ;D

Oj malagus mam nadzieje, ze jakos sie po malutku wam ulozy. Tak to juz jest ze problemy to zawsze przychodza jeden po drugim, a potem znowu jest pieknie :) Oby ta umowe ci przedluzyli, obys mogla starac sie o dzidzie. Zycze ci tego :)

moniolek pisze:
ale jak jest nerwowo to obraża się i nie odzywa co jest dla mnie gorsze od największej kłótni i w żaden sposób nie może się odbrazić, bo to on decyduje kiedy mu przejdzie  ::) - trzyma tą złość jak konserwa, szkoda na nich liter i tak nie zmienimy i podpisuje się obiema rękami a może być przyjemniej i prościej...

Ech...to mój mąż jest taki sam... ::) ::) ::) ale szkoda sobie głowy zawracać...ja mam taki patent - jak się nie odzywa to trudno, przecież nie będę go błagać żeby sie odbraził :p...w końcu kiedyś mu przejdzie...

Malaguś...pociągiem też fajnie jechać ;)

witajcie kobietki...malagus usmieh ci przesylam :laugh: bedzie dobrze ......mam nadzieje ze jednak umowe ci przedluza i si wszystko ulozy jakos :)

Dzisiaj Agutek uświadomiła mi że zafasolkowałam w terminie który wyznaczyliśmy sobie z mężusiem kiedy należałam do Grona Wpadkowiczek... :)

Tak więc mam dobre wiadomości ;D...termin przyjęty na zafasolkowanie się sprawdza... ;D ;) ;D

monika3 pisze:
Tak więc mam dobre wiadomości ;D...termin przyjęty na zafasolkowanie się sprawdza... ;D ;) ;D

Zapamietam to sobie i zobaczymy czy u mnie sie sprawdzi :laugh:
U mnie zaczynaja sie plodniaki, no ale niestety damy im sie zmarnowac, no ale juz nie dlugo ;)

reklama
Do góry