reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wpływ ciąży na wygląd piersi.

reklama
fajnie masz. ja miałam nadzieje że po ciąży się zwiększą a tu nic. mówią że po ciąży osiągają maksymalny rozmiar więc widać że moje większe nie będą

a ja naprawde myśle o operacji koszt to 5 - 7 tyś
Jak zaczne oszczędzać to za 3 lata będe miała.
Biorąc pod uwage że rzuciłam palenie jak dowiedziałam sie o ciąży to już teraz powinnam mieć jakieś 4 tyś gdybym odkładała

narazie nie myśl o operacji. jak przestaniesz karmić i nie wrócą do normy to sie zastanowisz. ale osobiście mam znajomą która jakiś czas po karmieniu miała jedną pierś większą ale potem wszystko wróciło do normy.

to dlatego że jewięcej z jednej są nierówne. smaruj kremami ujędrniającymi i nie martw się na zapas. ;-) musze już uciekać bo mój królewicz się obudził ;-) pozdrawiam

Mam 2kę dzieci pierwsze karmiłam 7 tygodni tylko :-(
2giego wcale.
Teraz bardzo chcę i mam nadzieję, że się tym razem uda. Jak to się mówi "do trzech..." Cóż przed ciążą 10 to po 7 tygodniach jakieś 8 teraz dzięki kremom też 10 nie widzę różnicy a rozstępy mam tylko na brzuchu.
Pozdrawiam

reklama
Do góry