Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, od kiedy melon i arbuz???Szukałam w necie,na jednej stronie piszą od 8 , na następnej od 9 a jeszcze na innej wyczytałam ze pod koniec pierwszego roku
.I bądź tu człowieku mądry
.Moze któraś z was wie?
Arbuza już dawałam malej skosztować i nic jej nie było ale to tez była bardzo malutka ilość.
a ja uwielbiam wisnie, byc moze wykorzystamTort wiśniowy - Wybrane przepisy kulinarne Przepisy kulinarne Gazeta.pl
proszę bardzo, tani, łatwy i super smakuje:-)
...
. Do tej pory gotowalam jej 'specjlne' obiadki, albo kupowalam sloiczki, ale juz tez przestane, bo nie chce tego jesc...woli nasz, dorosly obiadek.....Ja ostatnio mam dietke, wiec nie jem nic smazonego, ani tlustego, prawie wcale nie sole, wiec czesc swojej porcji rezerwuje dla niej:-) i to jej najbardziej smakuje

A jak mu dalam sprobowac rosolu takiego doprwaionego co sobie ugotowalam to chcial zjesc razem z lyzka;-) Wiec co byscie proponowaly aby ulepszyc smak domowych obiadkow???

a mleko mój je czasami wieczorem jak idzie spac ale to juz rzadko i o 4 nad ranem to cały czas i tyle mleka tylko pije ale za to 280 ml, wsunie