Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
DZIEWCZYNY
czy wasze dzieci jedza ostatni posilek o godz 20 i wytrzymują do np 7.00
bo moj rano budzi sie z placzem i jak tylko butla z mlekiem sie pojawi to spokój wypija i idzie spac dalej ale mam wrażenie ze glodny sie w nocy robi
jaka rada dokarmiac przed moim snem czyli ok 23-24
bo w zasadzie je sporo na noc
bo 210ml plus 9 lyzek kaszki smakowej na gęsto bo je z lyzeczki
co radzicie??

No nie rozbroiłas mnie Mirka ale spryciarz mały z tego Twojego synusiaWOMEN.....................no nie takiego luksusu to nie ma , no moze czasem . Generalnie wstaje do malego takz 2,3 raz zeby go przykryc , dac smoczek .Zdarza sie ze maly placze albo wstaje tak na spiaco . Poza tym ja mam taki system ze przy lozeczku stoi niekapek z woda i maly sobie sam bierze , normalnie jest to rano jak sie budzi to pierwsze co wyrzuca smoczek i bierze z polki kubeczek ,ale widzialam juz ze to samo potrafi zobic w nocy po ciemku .

dzieki za odp
ale czy wasze dzieci jak zasną o godz np.20 to spią bez przerwy do rana w sensie nie przebudzą sie,nie marudzą itd
bo dorian to moze nie otwiera oczu ale marudzi przez sen czasami sie wierci i wtedy musze isc do niego dac mu smoczek przelozyc na bok i spi dalej ale zastanawia mnie kiedy to sie skonczy,czy moze jest cos nie tak.
a na noc on je kaszke plus mleko
czyli 210ml mleka plus 9 lyzek kaszki wiec az łyszka stoi
nawet chodze i czasem patrzę czy oddycha bo az dziwnie;-)WOMEN.....................no nie takiego luksusu to nie ma , no moze czasem . Generalnie wstaje do malego takz 2,3 raz zeby go przykryc , dac smoczek .Zdarza sie ze maly placze albo wstaje tak na spiaco . Poza tym ja mam taki system ze przy lozeczku stoi niekapek z woda i maly sobie sam bierze , normalnie jest to rano jak sie budzi to pierwsze co wyrzuca smoczek i bierze z polki kubeczek ,ale widzialam juz ze to samo potrafi zobic w nocy po ciemku .
mój by butelka się tylko pobawił. jkesli chodzi o picie samemu z butelki to jest w tym temacie niereformowany