Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no z ziemniakami wcinala ze az uszy sie trzesly

i jakieś mięsko albo rybę. 

i do tego pomidorki 

no szkoda tylko że brzusio źle to zniósł:-jogurcika jeszcze też nie próbowałaJa wprawdzie mieszkająca w Polandzie, ale daję Ini zwykłe jogurty naturalne (dodaję do nich jakiś owoc) a jak uda mi się kupić to dostaje jogurciki misiowy sad z nestle.

Elbra kochana juzpisze:-)
100 ml. soczku np. Bobo Frut czy cos takiego:-)
1 łyżeczka mąki ziemniaczanej:-)
soczek zagotować, odlać 50 ml. do szklanki wsypać mąkę powoli (ja pierwszy zepsułam bo walnęłam całą łyżkę i mi się grudki zrobiły;-)) potem dolewać do soku w garnku ciągle mieszająć:-) ugotować ponownie ...
to tak po mojemu opisane w przepisie był jeszcze cukier ale ja go nie dodawałam:-)

po niedzieli go wypróbuje

misia .......tzn ze maly je dokladnie to samo co wy z sola, pieprzem itp. czy gotujesz mu z tych samych skladnikow osobnoIgor też je to co my na obiad.
A na obiady jemy zupy, tylko że ja nie gotuję na kostkach rosołowych tylko wszystko z warzyw i kości albo samych warzyw. Na drugie danie ziemniaczki, albo gotowane warzywka typu kalafior, brokuły, fasolkę szparagową, nawet kukurydzę gotowaną ostatnio gryzłi jakieś mięsko albo rybę.
Z przegryzek to wcina banany, sucharki, suche wafle, nektarynki i jabłka.
Lubi kaszkę i mleko i w ogóle ostatnio ma bardzo duży apetyt, więc w zasadzie próbuje wszystkiego byleby tylko nie miało żadnych syfów typu glutaminian sodu albo benzoesan sodu.
Dzisiaj kupiłam bebiko 2 w wersji "na noc" w takim granatowym opakowaniu. Igi dostał butlę i zobaczymy czy mi prześpi noc bo ostatnio świrował na wyjeździe i jadł za dwóch właśnie w nocy.