reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

WPROWADZAMY NOWE PAPU NASZYM MALUSZKOM

reklama
hmmm ja rejestrowałam się po Mel a nic nie dostałam... ani z Nutricji iani z Hippa ani nawet "mojej" reklamy >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Łukasz dostał dzisiaj pierwszy raz na kolację kaszkę malinowa Bobovity. Wypił 150 ml. Ciekawe do której pośpi....

Ja bardzo lubie truskawkową Nestle...jadłam ją jak jeszcze o dziecku wogóle nie myślałam.
Moja mała teraz zajada się jabłkową. Wogóle kaszki jej bardzo smakują. Ma po nich zaparcia...ale wypatrzyłam, że jak jej podam w dzień odpowiednia ilośc soczku jabłkowego to zaparć prawie wcale nie ma ;D

Aniulka pisze:
hmmm ja rejestrowałam się po Mel a nic nie dostałam... ani z Nutricji iani z Hippa ani nawet "mojej" reklamy >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D

Łukasz dostał dzisiaj pierwszy raz na kolację kaszkę malinowa Bobovity. Wypił 150 ml. Ciekawe do której pośpi....
Aniulka to może zarejestruj sie jeszcze np na adres mamy ::)
a reklamę mogę ja Tobie wysłać :)

Melanie pisze:
Aniulka pisze:

Aniulka to może zarejestruj sie jeszcze np na adres mamy ::)
a reklamę mogę ja Tobie wysłać :)
:-* :-* :-* kochana jestes ale jeszcze poczekam, w naszym szpitalu pewnie burdel mają w papierach i z opóxnieniem wysłali. Przeciez nie wszystkie dziewczyny juz dostały.

A łukasz po tym 150 obudził się po 15 minutach i musiał dopic maminego mleczka... chyba jutro 180 mu zaserwuję. Teraz śpi... ciekawe jak długo ::)

reklama
Aniukla moja mała takiej kaszki na noc wypija 210 (plus kaszka czyli 230) i jakby dostała więcej to by i więcej wypiła. A Twój Łukaszek to duży chłopak więc ma większe potrzeby. Mała mleka w dzień pije max 150.

Do góry