reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

Mała zjadła jajeczko ze smakiem i jakby było wiecej to dalej by jadła:tak:wrzuciłam jej troche wedlinki:tak:

Bedyta- moja też raczej wszystkożerna jest, tylko surowych warzyw nie lubi :baffled:
Aga- dobrze że sie pokazałaś, szkoda tylko że z M. wam sie nie poukładało ale mam nadzieje ze dajesz rade...szczerze mówiac zdołowałas mnie ta informacja:-(

reklama
mada- tosuper, że amelka zjadła jajeczko:tak: gratulacje!!!

aga- fajnie,że sie pojawiłaś... szkoda,że tylko na chwilkę... bardzo mi przykro,że się rozstałaś z M... mam nadieję,że pomimo wszytsko czujesz sie dobrze...

bedyta- jakie to szczęscie mieć w domku takie wszystko jedzące dziecko:-D

Aga witaj i z niecierpliowscia na Ciebie czekamy. Podpisuje sie pod tym co juz dziewczyny napisalay i zycze wesolych swiat i duzo lepszego nowego roku i zeby stary szybko poszedl w zapomnienie.

Agus, witaj! Przykro mi, ze tak wyszlo z M, ale widocznie tak mialo byc...Dacie sobie rade - jestescie swietna 3-osobowa babska zaloga :-) Wracaj do nas jak najszybciej! Wam rowniez spokojnych, radosnych swiat zyczymy i do "zobaczenia"! :tak:

dziewczynki czy wasze dzieciaczki jadły juz placki ziemniaczane?? mam w planie je zrobic jutro ale nie wiem czy moge dac małej:baffled:

Mada - ja jeszcze nie dawalam. Ale wydaje mi sie , ze jedynym przeciwskazaniem jest to,ze placki sie smazy, a to oznacza ze sa ciezkostrawne.
Moze sproboj usmazyc na patelni teflonowej posmarowanej niewielka iloscia oleju.

Ja np. jak robie nalesniki to najpierw rozgrzewam patelnie z olejem, a potem ten olej wycieraj recznikiem papierowym i smaze nalesniki na takiej juz suchej patelni.

Mmm, placki ziemniaczane, pycha Moze i ja zrobie?

Mada czytalam gdzies, ze robisz krupnik. Dalabys mi przepis?
Bo u mnie to tylko ogorkowa i pomidorowa.

julce placki zieniaczane tez nie posmakowały... z resztą naleśniki również:-:)-(

a tak w ogóle, podczas naszego pobytu u teściów, to teściowa zajęła sie gotowaniem dla julki i byłam w szoku, że mała z taką ochota wszystko wcinała:szok::szok: no ale teściowa na prawdę super gotuje:tak: no i ostałam kilka porci na wynos:-) także tydzień gotowania dla małej z głowy:-)

reklama
hihi, Ipanema co jak co ale odemnie przepis:-D:-D:-D tego jeszcze nie grali, ja taka lewa do kuchni że szok ale napisze jak ja robie
rosołek na kurczaczku + warzywka,jak sie zrobi to wyciagam mieso i warzywa. tre na tarce warzywka i rozdrabniam miesko i wrzucam z powrotem do rosołku; kasze jęczmienna perłowa robie w osobnym garnku(ok.15min) i wlewam do rosołku później tylko dodaje natki pietruchy i wszystko do wrzenia i gotowe, szybko , łatwo i chyba smacznie:-pmoja mama dodaje ziemniaki w kostke ale ja nie lubie...
to co robie to chyba krupnik , przynajmniej ja tak to nazywam;-):-p

Do góry