reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

reklama
no proszę nawet Sarka przeciery pożegnała:-)
Mam nadzieje, ze na zawsze, a nie na chwile :-p

Jak czesto dziecko moze jesc ryby? Bo Sara najchetniej codziennie zjadalaby puszke rybki w pomidorach :-p I to samej, bez chlebka.
Wczoraj na kolacje wciela cala w przeciagu 10 minut, a rano znowu sie domagala, ale jej nie dalam.

Sandra - nawet i 5 razy w tygodniu moze jesc, jesli nie uczula:tak: A powiedz Kochana, jakiej to fimy te rybki (wiem, ze z zagranicy sprowadzasz, ale moze u nas w delikatesach bomi sa takie)? Pszczola tez rybki uwielbia, pod kazda postacia:tak:

Dominique, my mamy 2 rodzaje rybek dzieciecyh - jedne z firmy Appel mini czy jakos tak (pyszne sa, smakuja jak normalnie dla doroslych, tylko delikatne w smaku i zero twardych osci, skor itd.), a drugie Kinder Teller z jakiejs innej firmy (sprawdze w domu), te sa z warzywami i Sara za nimi nie przepada, ale za te z Appel dalaby sie pokroic :-p;-)

U nas w niektorych marketach widziala puszki z Appel, ale w duzych puszkach - musze sprawdzic czy smakuja identycznie.

Uczulenia Sara nie ma na ryby, wiec nie bede jej zalowac ;-):-)

wyobrazcie sobie ze tutaj wogole nie ma czegos takiego jak ryby w puszcze dla dzieci, w sloiczkach dan rybnych tez nie maja, gerber to swoje chyba tylko na Europe rozporwadza. Sandra mozesz mi jakas strone internetowa z tymi puszkami podac, moze jak ktoz bedzie z PL lecial to poprosze zeby pzywiozl.

Wama moze normalne rybki po prostu spribujcie???? nasze dzieci juz ie zupelnie takie malutkie wiec nie trzeba szukac jedzenia dla malusiow :D

u nas juz dawno nie jedlismy a raczej Szantusia nie jadla jedzonka dla dzieciaczkow :D zajada same dorosle jedzenie, lacznie wlasnie z rybami pod wszelka postacia i owocami morza ktore uwielbiaaa :D:D:D

odpukac chyba juz wszystko jadla i na szczescie nie pojawilo sie zadne uczulenie

sandra mam wrażenie, że tę firmę gdzieś widziałam.... tylko gdzie.... ale na pewno nie widziałam rybek dla dzieci;-)

reklama
Do góry