reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

Ja tez mam ceratowy sliniaczek, ale Piotrus ma te niezwykla zdolnosc ulewania wlasnie w tym momencie, kiedy go zdejmuje... :-D :-D :-D

reklama
Potwierdzam to co napisała Karoo! U nas marchewka zeszła ze śliniaczka po trzecim praniu w pralce (a przed pierwszym praniem dodatkowo była namoczona w loveli).

u mnie palmy znikają jak sypię tego carfourowego odplamiacza do prania:-D
a dzisiaj u nas zadebiutowało mięsko w zupce, moje dziecko to chyba wszystko zje:-D

Kurka a ja dzis robiłam pranie piore w jelpie i sypnełma tez ten cerfuroski odplamiacz i dupa pare rzeczy sie nie odprało:wściekła/y:
w koncu znalazła sie jedna rzecz ,która nie pasi mojej hance brokuły ..owszem wcisnełam jej na siłe ale po chwili wszystko wylądowało na sliniaku:eek:

Mada mojej tez posmakowały gruszki :) tylko że ja daję gruszki wiliamsa z Hippa ogólnie daję tylko Hippa bo inne firmy jej nie podchodzą ale dziś wyczytałam że nalezy zaczynać od mniej smacznych posiłków (nie deserków) bo jak dziecko zasmakuje w słodkich to póżniej nie będzie chciało jeść zupek.

Sandra co do plam to miałam ostatnio wybielacz Vanish i był lux żadna plamka się nie uchowała a kolory też się nie wywabiały teraz kupiłam Vanish odplamiacz+wybielacz i nieststy plamy zostają :(

Sandra co do plam to miałam ostatnio wybielacz Vanish i był lux żadna plamka się nie uchowała a kolory też się nie wywabiały teraz kupiłam Vanish odplamiacz+wybielacz i nieststy plamy zostają :(

A powiedzcie mi -czy jak mala ma wrazliwa skore, sklonna do podraznien, to taki Vanish jej nie zaszkodzi :confused: Czy najpierw namoczyc w tym wywabiaczu, wyplukac i dopiero potem wyprac w pralce ???

kurde, marchewka dziadowsko schodzi z ubrań czyt. nie schodzi :wściekła/y: zapieram od razu, stosuję Vanish, jak białe to daję na 60 stopni i nic, plamy są :wściekła/y:
mam śliniaki ceratkowe (do bani, bo wszystko po nich spływa) oraz bawełniano-ceratkowe a i tak młody ma upaprane ubranka. chyba zrobię tak jak Silunia i przeznaczę jakieś kaftaniki na stratę, bo inaczej wszystko będzie nie do użycia.

aaaa u Piotrusia zadebiutowały jarzynki z króliczkiem - zjadł ze smakiem :-)

reklama
Do góry