reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

Witaj Iwon(k:)a!
Ja zna tylko smoczki NUK-a i one (nawet te do 6 m-cy) maja rozne dziurki: do soczkow, do papek.

reklama
:-) iwonko ja niestety nie pomoge bo moja mala smoka nie papu wogole ...ale dziewczyny napewno cos doradza...witamy na forum Dorotke:-)

Ale nasmarowałyście tego 4 strony przez jeden dzień na "naszym samopoczuciu" jeszcze więcej. Znów się nie wyśpię :)

Iwonka ja też ci nie pomogę bo daję łyżeczką :(

A co do plam to ja polewam Vanishem plamę i wrzucam do pralki (nie dodaje do prania), tylko tak jak pisałam wybielaczem bo odplamiacz+wybielacz nie działa.

witaj iwonko, ja mojej małej podawałam kaszke przez smoczek NUKa- taki specjalny do papek (przeznaczony dla dzieci do 6 mieięcy)

witaj iwonko, ja mojej małej podawałam kaszke przez smoczek NUKa- taki specjalny do papek (przeznaczony dla dzieci do 6 mieięcy)

Iwonko, ja rowniez Sarze wlasnie takim smoczkiem daje (a raczje usilnie sie staram, hehe) kaszke. ................................................. W ogole to mala znowu dostala jakiejs wysypki - nie wiem czy to nie przez kaszke malinowa, ktora zjadla przedwczoraj, bo to jedyna nowosc albo po 2 lyzeczkach puree ziemniaczanego z maslem, ktore wcisnela jej moja mamuska do zupki jarzynowej :-/

A ja daje kaszke małej przez normalny smoczek tylko typu fast ma większą dziurke i tez elegancko leci ,kupilismy jej do kaszek ale kauczukoway i niechce z niego pic musze kupic z lateksu:tak:

bardzo dziekujemy za pomoc - do tej pory tez uzywalam nuka z silikonu i bardzo ladnie Dorotka z niego pije :-D

a tutaj zdjecie, jak Dorotka sama sobie trzyma butle :-)

reklama
:-) no nie moge zeczywiscie sama trzyma ....kurczak u nas to by nie przeszlo ...ja nawet zuzu kubek nie kapek musze trzymac bo zaraz laduje na ziemi :-D

Do góry