reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wprowadzanie NOWYCH POKARMÓW...kiedy,jakie?

U nas mały sukces - Pszczoła "przeprosiła" się z zupką jarzynową (wtranżoliła dzisiaj prawie pół słoiczka Bobovity:tak:) i z soczkiem jabłkowo-marchewkowym przecierowym Bobofrut. Ponadto, ponieważ skończył się kleik ryzowy, zakupiłam kaszke ryzowa z bananami i, po pierwszym zdziwieniu, od trzech dni, a raczej wieczorow zjada jej po 100-120ml:-) Hurra!:-D

reklama
jagga to chyba zależy od sklepu- bo u mnie jest kilka rossmanów i w jednych wybór jest większy w innych mniejszy... chyba po prostu sama musisz sie rozejrzeć

U nas mały sukces - Pszczoła "przeprosiła" się z zupką jarzynową (wtranżoliła dzisiaj prawie pół słoiczka Bobovity:tak:)

dominique gratuluję!!!

ja jak do tej pory zupek jeszczse nie wprowadziłam... dzis była premiera- podobnie jak u dominique- jarzynowa... niestety próba nie powiodła się:no::no:
no nic- poszukamy innych smaków

no to wielkie brawo dla pszczoly ...oby tak dalej...my narazie na cycu ( ciag dalszy ) od przyszlego tygodnia probojemy znowu cos podawac ....ale caly czas mam to pytanie o ta cholerna pietrudszke czy moge zamiast kozenia dawac nac do zupy bo u nas to z tym dramat ?!!

Sandara, jak masz zaufanie do tej lekarki, to podaj. Jak nie, to zapytaj innego lekarza. Zona mojego kuzyna jest teraz w ciazy. Na wizycie lekarz przepisal jej jakis lek. W domu przanalizowala jego sklad (jest chemikiem) i dopatrzyla sie skladnika, ktorego kategorycznie nie wolno podawac ciezarnym. Zadzwonila do tego lekarza, a on do niej: "Ale pani drobiazgowa! Jedna literke pomylilem." :szok: :wściekła/y: Wiecej do niego ne poszla...

Dominique! Gratulacje dla Pszczoly! Piotrus krzywi sie teraz na wszystko, co mu daje...

Mam pytanie czy któraz z Was moze zaopatruje sie w rossmanie(chyba Leyna) czy jest tak spory wybór słoiczkow z zarełkiem i jakie są ceny zblizone do tych w marketach??

Cenowo jest atrakcyjnie jeśli chodzi np o porównanie ze sklepami, nawet tymi dużymi supermarketami - przynajmniej w Poznaniu. Niestety, nie ma zbyt dużego wyboru. Ale np.
- soczki Gerbera i Bobofruta kosztują 1,69 zł - gdzie indziej od 1,79-2,09
- jarzynki z króliczkiem lub kurczaczkiem Gerbera kosztują 2,29 - gdzie indziej od 2,55-3,00 zł
to tylko przykładowe z cen - porównywałam z poznańskim Makro, Selgrosem, Geantem, Tesco no i osiedlowymi sklepami a także ze sklepami z art. dla dzieci np. Akpol

Dzięki za info odnosnie rossmana ja zazwyczaj kupuje w cerfurze bo mam obok ale ze jade do rodzicow to myslałam o zrobieniu zaoptarzenia w rossmanie bo akurat tam jest ,innych wikeszych marketow tam nie ma ..

reklama
Do góry