reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wprowadzanie nowych pokarmów

no mój Maks cztery miechy jutro kończy..
a własciwie to juz dzisiaj :)

niedługo zaczne mu mleko kaszka zagęszczać

reklama
Dzięki dziewczyny za pocieszenie. Amelka ak nie robi kilka dni kupki to strasznie stęka i wtedy też daje jej czopek, bo strasznie mi malutkiej szkoda. Ale jestem mega szczęśliwa, bo dziś rano zrobia sama kupkę, chyba jednak po arbuzie, którego zjadłam w niedzielę wieczorem. Ale to pewnie chwilowe.

Co do karmienia mój Antoś dostaje tylko cycusia a w poniedziałek 10 lipca skończy 4 miesiące, i tak od połowy lipca chcemy zacząć podawać nowości (w sierpniu wracam do pracy i chciałabym żeby mały jadł coś więcej niż tylko mleko) :)

Zaczniemy od soczków potem jabłuszko i marchewkę i zobaczymy. :)

maks wszystkiego naj z okazji skonczenia kolejnego miesiaczka!!!

10 lipca ja tez mam wazna date: 2 rocznica slubu!!!
i poprzednia i ta juz z bartkiem :laugh: wtedy w brzusiu jako fasolka, teraz jako calkiem fajny chlopaczek ;D

Witam Moje Drogie koleżanki :) :) :)
Ale za wami tęsknię.....
Czasem tu do Was zaglądam, ale nie mam czasu nawet nic skrobnąć....
Oskarek wcina już jabłuszko, jabłuszko z gruszką, ale nie toleruje wszystkich ciemnych soków i słoiczków, ma biegunkę po Nich. I po marchewce też...... Wcina cały słoik i jak się domaga :) Acha - ostatnio nawet jadł jabłko z truskawką - pycha :)

reklama
Do góry