Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Juana: a moż e bezglutenowe biszkopty? Piotrek się nimi zajada, tylko się kruszastraszniew.
za to ja nie mogę nigdzie znaleźć długich flipsów.
Flipsy są średnie, przynajmniej te u mnie, i mnie i Filipowi smakują średnio. Uwielbiamy natomiast "Chrupki krakowskie" - są w miarę długie no i bardzo dobre
Ja jeszcze nie wiem jak zrobię z mlekiem krowim, ale myślę, że jeszcze trochę pociągnę na mieszance, z tym, że myślę, że za jakiś czas przejdę na jakieś tańsze, bo ten Bebilon nas spłucze totalnie![]()
Ostatnio też daję coś "polizać" Filipowi z normalnego jedzenia, tzn. daliśmy my troszkę środka z bułki - pomemłał i nic z tego nie było, bo wypłuł, troszkę ryżu-nie wiedział jak to zjeść, ziemniaczka z talerza - smakowało mu bardzo![]()
A ja mam z kolei inne pytanie: jak myślicie, kiedy możnaby zacząć gotować dziecku z "normalnych" warzyw. Chodzi mi o to, że nie mam dostępu do żadnego dobrego źródła ani warzyw ani mięska i tak się zastanawiam kiedy mogłabym w końcu zacząć gotować, bo słoiczki jak wiadomo do najtańszych nie należą![]()
A ja mam z kolei inne pytanie: jak myślicie, kiedy możnaby zacząć gotować dziecku z "normalnych" warzyw. Chodzi mi o to, że nie mam dostępu do żadnego dobrego źródła ani warzyw ani mięska i tak się zastanawiam kiedy mogłabym w końcu zacząć gotować, bo słoiczki jak wiadomo do najtańszych nie należą![]()