reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Jezu dziewczyny ja chyba zakupy bede internetowo robic... bo jak wczoraj mnie m wkurzyl I poszlam dk sklepu to nakupowalam smieci..I teraz kusza .
Dzici pilnuje by duzo slodyczy nie jadly a sama siebie nie potrafie upilnowac ..co ze mnie za przyklad?? Masakra..

reklama
Chlopcy spia, a ja sobie pocwiczylam, powiem wam ze niedosc ze lepiej mi to idzie to supervsie czuje po treningu...dzis 7 dzien ..jutro sie mierze..szkoda ze wagi nie mam...ale z drugiej strony na wadze moze nie spadac a cm tak bo jednak miesnie ciezsze niz tluszcz i wiszaca skora ktora trzeba ujedrnic... w lustrze juz widze jakas roznice...brzuch wisi ale jest nieco mniejszy.
Pierwszy trening to ja miesni brzucha nie umialam napiac hehe, a teraz juz coraz lepiej.,.choc zakwasow juz nie mam... jak juz nie bede sie tak meczyc zaczne cwiczyc turbo spalanie albo kilera ;) a u was jak z cwiczeniami ?? Dumna jestem z siebie ze mimo zmeczenia po calym dniu mam sile cwiczyc...no i dzis dluzej pocwiczylam wieczorem, bo z reguly tylko brzuszki robilam a dzis calynskalpel z tym ze jak niektore cwiczenia powtarza sie 2 razy to ja niektore z nich tylko raz robilam... ale rano bylo bez "oszustw"

Ja musze sobie pas neoprenowy kupic czy jak sie to nazywa...Marika kiedys pisala... i wlasnie do spania i do caiczen bede uzywac...codziennie po prysznicu robie sobie tez masaz olbas oilem i takim masazerem.

Akuku, gratulacje! Ja się wczoraj zmierzyłam i w pasie mam 2 cm mniej po 3 tyg ćwiczeń. Pierwszy tydzień ćwiczyłam 5 dni, drugi 4 cz tym chyba dobije do 5 ;-) czuję się też lepiej i to jest najważniejsze ;-) a dziś znowu piękna pogoda, więc aktywność na świeżym powietrzu wskazana :-P

Akuku superrrrrr!!!!!! Gratulacje!!!

Ja u siebie efektow nie widze :( i juz mi sie odechciewa cwiczyc :( I taki to u mnie zapał wlasnie ze jak sie zdoluje to bedzie koniec :(

reklama
Akuku również gratuluję:) Oby tak dalej:)

Anbas nie poddawaj się! Jeszcze troszkę i zobaczysz efekty (chociaż może nie powinnam tego pisać, ale doradzał kocioł garnkowi - ja mam tak słomiany zapał że szkoda gadać;-) - tak czy tak twierdzę że teraz po prostu robię przerwę, ale tak w ogóle to ćwiczę;-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry