reklama

Wracamy do formy po ciąży:):)

Hej dziewczyny ja tu nowa fajnie się czyta to co piszecie więc postanowiłam napisać. Ja jestem po porodzie już osiem miesięcy motywacji zero... Chodakowska przerabialam... Motuwacji nie bylo wiec i ćwiczenia nie szly... W ciąży przytyłam 10kg zostało jeszcze 3 do wagi z przed... Trzeba się wziąść za siebie bo wakacje tuż tuż... :-)

reklama
witaj Gabi :) im wiecej tym weselej ;)

u nas ciezkie chwile, bo zabki ida. Maly spi nerwowo, trzeba podawac snoka i glaskac po glowce, uspokajac.

Ale udaje mi sie codziennie z godzinke znalezc, skalpel to plan minimum, dodatkowo zdarza mi sie wyrwac na male bieganko jak pogoda dopisuje i maz z pracy wroci :) on sie dziwi, ze nie wole sie polozyc na pol godzunki, ale mnie cwiczenia wiecej energii daja niz polgodziny snu!

Ostatnia edycja:
mirka- oj tak!:-) zgadzam sie- cwiczenia daja wiekszego kopa niz sen:-p
widze,ze taki sam plan jak ja masz- skalpel+ cos dodatkowo w miare mozliwosci:-)

gabi- witamy! :-)

siva- spokojnie! kazdy przy malym dziecku ma przerwy... zaczniesz od nowa;-)

Cleopatra to tak jak i mnie boli ta blizna i brzuch po cc,czasem jak się nawet przeforsuję czy noszę Kingę często i dlugo to się to odzywa :no:a by mi się przydalo schudnąć a cwiczenia w tym najlepsze

Nisiao może spróbuj ćwiczeń takich bardziej żeby się spocic nie wiem jak one się fachowo nazywają... Chodzi mi np o pajacyki może takie ćwiczenia nie będą obciążać brzucha...
Dziewczyny któraś z was może biega z wózkiem?:-)

Siva to moze same brzuszki cwic ???

Ojjj motywujecie tymi cwiczeniami kochane. Fakt ja mialam wuecrj energi cwiczac niz teraz nie cwicAc ...wiwc zaczynam znowu...alr mowi to aobie od kilku dni juz i tak hmmm...

No musze sie zabrac za to i schudnac tez 20 kg !!! Masakra !!!.

Akuku, mi ewidentnie spalania na ten brzuch potrzeba. Rzeźbienie nic nie da. Jej, jakie mi się niechciejstwo w tej materii włączyło, to pojęcia nie macie ;)

Ja mam pojecie bo ten sam problem mam ...tzn wiekszy bo ty masz 3 kg a ja 20 !!!
Alw cos musze z tym zrobic... tylko ja mam problem taki ze svhodzi wszedzie a z brzucha nie i wtedy wygladam goszej niz teraz..albo mi sie tak wydaje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry