ja byłam dziś na zdjęciu szwów i lekarka powiedziała że taki pas plus ćwiczenia daje dobre efekty i że już mogę zacząć ćwiczyćA wiadomo kiedy mozna zaczac je uzywac. /musze troche o tym poczytac a Ty Kalina jak cos namierzysz to daj znac.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja byłam dziś na zdjęciu szwów i lekarka powiedziała że taki pas plus ćwiczenia daje dobre efekty i że już mogę zacząć ćwiczyćA wiadomo kiedy mozna zaczac je uzywac. /musze troche o tym poczytac a Ty Kalina jak cos namierzysz to daj znac.

widzisz co lekarz to inna opiniaA ja jak wczoraj byłam na ściągnięciu szwów po cc to mi lekarz odradził wszelkie ściąganie się. Mówił, że to niewiele daje a po cc nie wolno się ściągać przez 6 tygodni. Po 6 tygodniach można zacząć ćwiczyć. Także póki co nie mogę włożyć swoich jeansów sprzed ciąży bo zawsze lubiłam nosić w pasie upięte rzeczy. Muszą jeszcze trochę poleżeć w szafie![]()

Ilu fachowców, tyle opinii widać ;-)

Niby zostało mi tylko 4-5kg do normalnej wagi a czuję się jak słoń. Nigdy nie miałam brzuchala a została mi opona :-

oj ciezka droga przedemna

Aha, boli mnie pępek 

Szczęśliwie Ksenia nie ma alergii i mam nadzieję, że nie planuje mieć!