Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Moja droga Kasiu jak bym wyglądała tak jak Ty to pierwsze co bym zrobiła to poszła do najlepszej restauracji z pysznościami i na pewno bym sobie nie żałowałaMartuana każdy sposób motywacji jest dobry jeśli jest skuteczny;-) Trzymam kciuki za szybkie rezultaty;-)Ja się głodzić nie potrafię więc chociaż Was tam podopinguję:-)
;-):-)Bo lubie zjeść coś dobreeeeego nap. Hińszczyzne wow ale zostało mi tylko pomażyć A Tobie objadanie się za nas wszystkie TYLKO powiedz czy smakowało hehhe;-)

;-)
:-)Ejj.... no jesli wg ciebie rozmiar 40 jest duzym rozmiarem to co maja powiedziec dziewczyny ktore o takim rozmiarze wrecz marza...zagladajac tu i czytajac takiego posta napewno sie zniecheca i wiecej tu nie zagladna...Kiedyś miałam rozmiar 40 i wiem o czym mówisz. Teraz noszę dużo mniejsze rozmiary ale uraz do ciuchowych zakupów mi został:-(
beakta o 40ce to ja pomarzyć mogęEjj.... no jesli wg ciebie rozmiar 40 jest duzym rozmiarem to co maja powiedziec dziewczyny ktore o takim rozmiarze wrecz marza...zagladajac tu i czytajac takiego posta napewno sie zniecheca i wiecej tu nie zagladna...

ale jak po głoduję z pół roku to może się wcisnę
bo zielona jestem co tu jesc zeby sie najesc i zeby nie chciec chleba bo bez niego zyc nie moge:-(