reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

hejo dietowiczki

ewelcia widziałam fotę w galerii , toż ty chudzinka jesteś:tak::-D pogratulować

a ja jestem wqurzona na maxa :crazy: bo po całym tygodniu skoków wagi ostatecznie okazało się , że schudłam całe dziesięć deko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
podłamana jestem i najchętniej zjadłabym kanapkę i zagryzła paczką ciastek:confused2::crazy:

jajka i szynka już mi bokiem wychodzą na dodatek nigdzie nie było serka wiejskiego no i kicha ni ma co wciągać:confused2:

co do ćwiczeń to mnie niestety tylko na marsz stać mimo, że codziennie sobie obiecuję, że brzuszki chociaż porobię ehhh

Ostatnia edycja:
reklama
ms marple a może waga szwankuje????;-) a na tej diecie bywają wahania wagi niestety :sorry2:
mi jakoś jutro wypada ważenie ale chyba się na to nie zdobędę :no: bo nie dość że tyle grzeszków po drodze to jeszcze @ wczoraj się zaczęła:dry: to ominę i zważę się dopiero za tydzien a co niech będzie jakiś surprise :-)

ms marple a może waga szwankuje????;-) a na tej diecie bywają wahania wagi niestety :sorry2:
mi jakoś jutro wypada ważenie ale chyba się na to nie zdobędę :no: bo nie dość że tyle grzeszków po drodze to jeszcze @ wczoraj się zaczęła:dry: to ominę i zważę się dopiero za tydzien a co niech będzie jakiś surprise :-)
ja bym nie wytrzymala tyle bez wazenia...ja codziennie sie waze a czasami nawet dwa razy:zawstydzona/y::baffled::sorry2:

ms.marple zastoje sie zdzarzaja i to czesto...ale trzeba dalej dietowac....

ja nie cwicze..a tak mi super szlo:sorry2::dry:...jakos sily wieczorem nie mam a i ochoty:sorry2:

hejo babki no niestety zaparła się wredna małpa i nie chce pokazać ani deko mniej:angry:

wiadomo wqrzona jestem na maxa od rana warczę na wszystkich:szok:
kobitki wam też się tak zdarzyło? kiedy wredota ruszy? na nieszczeście jadę w kwietniu do PL na 10dni wiem już z góry, że nie uda mi się utrzymać diety bo będziemy jeździć z miejsca na miejsce - nie ma szans na dietowanie dunkanowe:angry: a tu jeszcze kicha i nic nie spada:no:

przez chwilę nawet się zastanawiałam czy nie spróbować tych diet z gotowymi zupkami czy czymś tam np cambridge czy lipotrim a po nich wrócić na dunkana ale nie wiem czy jojo się nie pojawi
co myślicie? macie jakieś doświadczenia z tymi gotowcami?

aha jeszcze miałam zapytać czy miałyście jakieś doświadczenia z alli?

Ostatnia edycja:
ms.marple a jak dlugo masz zastoj?
Pierwsze slysze o jakis gotowych zupkach:rofl2::eek:....
Nigdy alli nie stosowalam,ale slyszalam ze nie na wszystkich dziala

ewelcia ogólnie to od kiedy zaczęłam 2ga fazę czyli od 14go marca trochę waga spadła a później w górę i stoi w miejscu wredota jedna więc ważę tyle co po zakończeniu 1szej fazy wrrr

co do alli to wyczytałam, że stosuje się ją z BMI powyżej 28 a ja mam 28 więc i tak nic z tego

reklama
Do góry