reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

Ja to tez tak z 60 na poczatek chcialabym miec:tak:
Ja na mojej wadze nie umie stwierdzic czy schudlam:baffled:bo mam taka zwykla kg sie nie ruszaja,wiec chociaz moze gramy:eek:..chcialabym

reklama
Frog ja ci idzie odchudzanie???
i innym laseczka rowniez??
u mnie wczoraj rano waga pokazywala 71,1:szok: a dzis rano 69,6:tak:
czyli po jednym dniu dietki juz widac efekt.

hej dziewczynki, ja wczoraj poległam!!! pojechaliśmy na zakupy a ja byłam bez obiadu i wszamałam fast food!!:wściekła/y: nie róbcie tego błędu i jak gdzieś jedziecie, najadajcie się wcześniej:tak:

Ewelcia, gratulki:-) zobaczysz, jak szybko polecą kolejne kiloski!!! na tej diecie własnie tak jest:) najpierw znika oponka i tłuszczyk z brzucha:) a na dłuższą metę-poprawia się cera, samopoczucie, no i ogolne wyniki z krwi i moczu<sprawdzone!!!>.trzymam kciuki i Wy za mnie też 3majcie, prrroszę!!!

dzień dobry
ale jestem zazdrosna u was tak szybko spada waga a u mnie po 0,2kg :wściekła/y: jeśli taki stan sie utrzyma to przez 2 tyg schudnę 3kg:szok:
jestem podłamana:confused2:

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:-)musze chyba zakupic nowa wage:wściekła/y:miedzy moja a waga szwagireki sa 4 kg roznicy!Mysle sobie schudlam od wczoraj az 4 kg?Wracam do domu a na mojej dalej 70kg:baffled:No i juz sama niewiem czy ja wogole chudne choc ciut?Ale tak na pocieszenie to wydaje mi sie ze mam mniejszy brzuch:tak:Niewiem ile mialam w obwodzie przed dieta bo sie oczywiscie zapomnialam zmierzyc:angry:

podczytuje Was już od jakiegoś czasu,:tak: i trzymam kciuki za Was wszystkie:tak::-), mam nadzieje ze uda Wam się zgubic nadmiary w obwodach . Oczywiście dołacze do was za tydzień, jak tylko [opuści] mnie miesięczna dolegliwość:-(, już pokupowałam produkty, a tu klops, pierwsza @ od porodu , ale to nic czekam cierpliwie.
POWODZENIA DZIEWCZYNY !!!!!!!!!!!!!!!

No moje drogie wczoraj rano waga pokazala 60,5 kg a dzis bylo 59,5 wiec cosik chyba drgnelo, zobaczymy jutro rano. ;-)
Wiec Ewelcia jakos dietka idzie choc musze unikac okolicy z lodami i kebebami bo je uwielbiam. Za napojami zadnymi nie tesknie bo w sumie jedyny slodki napoj jaki pijam czyt. pijalam to sok malinowy z woda mineralna no ale on poszedl w odstawke.
A wam kochaniutkie jak idzie ta dietka?
Piszcie zeby mozna bylo sie zachwycac i dopingowac.

reklama
Do góry