reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

Marcysia i mnie sie marzy tyle,,, oj jak mnie sie marzy......... A ja ostatnio podjadalam slodycze i dupa blada ale taká ochote mialam ze szok wszystko przez @, na szczescie juz koncówka i dzis juz sie oparlam slodkosciom, ale nie wiele brakowalo i bym sie skusila znowu bo moje dziewcze mnie wlasnie zdenerwowalo zasypiala ponad godzine, szlam na dol i ciagle o cukierkach myslalam ze sobie zjem na tego nerwa, ale owsianke sobie zrobilam i sie niá zapchalam.

reklama
hejo
dzisiaj waga ruszyła, suszarka grzejnik i nowe baterie pomogły
u mnie ja zwykle huśtawka wagowa chociaż nie grzeszę:baffled::nerd: i prawie codziennie maszeruję :dry:
ehhh

hallo!!! a gdzie wy dietowiczki? już wiem to brak cukru we krwi i nie ma sił na pisanie:-D:-D:-D

chwalicie się wynikami szybciutko:tak::tak: ba ja znów nie mam czym:no:

Wow Pauletta idziesz jak przecinka:)
Na suwaczku masz 78kg........

ja tez mam nowy suwaczek:-p....

zaczynalam ture z waga 56,8kg a dzis po 9dniach i obzarswie grillowym w niedziele mam 55;-)

No a ja 78 caly czas:eek::eek::eek:....
wez zrob moze go jeszcze raz???

jeszcze 2kg mi zostalo,dzis mam przerwe,ale od jutra znow zaczynam...mam nadzieje ze ostatnia tura:sorry2:

ło matko babki chyba się pochlastam szarym mydłem:szok:
jak wy to robicie???? ja nie grzeszę i ćwiczę i zaledwie 76,7kg :wściekła/y:
pauletta pamiętasz jak pisałam, że ważymy tyle samo po 78kg?:szok::-D:-D:-D 2kg różnicy:szok:

ms.marple to pewnie przez to że się strułam ostatnio dwie noce wymiotowałam choć w dzień sie w miare ok czułam tylko wczoraj prawie zemdlałam u koleżanki i musialam zjesc cos normalnego i wciagnełam dwie kanapki ale pozniej przez caly dzien nic bo mnie odrzucalo od jedzenia i to pewnie dlatego taki spadek mialam :tak:
ewelcia ja juz go dwa razy poprawialam :dry::dry:

reklama
Do góry