• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wracamy do formy

reklama
Ja już naprawdę sama nie wiem, więc wolę zapobiegać niż leczyć. Krzyś się bardzo męczy z brzuszkiem i kolkami więc wystrzegam się wszystkiego co by je wzmagało, zrezygnowałam ze smażonego, ostrego, słonego itp. czekolady i czegokolwiek z kakaem nie jem bo z kupką tez u niego różnie. Jabłek surowych tez mam nie jeść a gotowane i pieczone odpadają bo bleeeeeeeeeeee, a na domiar złego wysypka na buzi która miała być trądzikiem jest jednak chyba skazą lub jakaś inną odmianą alegrgii więc od dziś mam diete eliminacyjną (zero nabiału, pomidorów, ziemniaków i wszystkiego co może uczulać) i mam sobie zapisywać co jem................więc zostaje chleb i woda :-(
A z córeczką jadłam wszystko co chciałam i ani razu nie miała kolki. :crazy:

Ale może przez to zgubię te 4 kg co mi jeszcze zostały. :tak: Bo jak na razie wciskam podkreślam WCISKAM na d.... tylko 2 pary.

Ostatnia edycja:
ja od paru dni nie sciągalam pokarmu - tylko przystawiam do cyca co godzinę zeby rozbujać. Właśnie przychodzi pora karmienia - teraz sciągnę zeby zobaczyć ile mała zjada :-) Trzymajcie kciuki - Karmi stoi obok i popijam. Ale chcę wypróbować Lecha Free ktoś pisał ze lepszy niż Karmi a dla mnie Karmi za słodkie (feee).

ja od paru dni nie sciągalam pokarmu - tylko przystawiam do cyca co godzinę zeby rozbujać. Właśnie przychodzi pora karmienia - teraz sciągnę zeby zobaczyć ile mała zjada :-) Trzymajcie kciuki - Karmi stoi obok i popijam. Ale chcę wypróbować Lecha Free ktoś pisał ze lepszy niż Karmi a dla mnie Karmi za słodkie (feee).
to Lech będzie idealny bo dla mnie Lech za gochy bleeeeeeeeeeeeee:-)

reklama
a ja biale wino. mala spi. NA zdrowie. moj maz wraca z warszawy i mial wypadek- niby ok, ale go wzieli na lawete.....
A i moge cwiczyc, wiec chce od przyszlego miesiaca 1 raz aquaaerobik, 1 raz fitness cos tam dla poczatkujacych, zeby nie meczyc brzucha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry